Vraag & Antwoord

Anders (software)

brander verdwenen

4 antwoorden
  • hallo, ik probeer een schijf te branden, maar dat lukt niet. krijg de melding: sluit een brander aan en start media player op. dit probleem heb ik wel vaker gehad, maar weet niet meer precies hoe ik het heb opgelost. ik heb een dell computer, dus nieuwe brander downloaden vanaf dell.com? verder weet ik niet welke versie van mediaplayer ik heb, maakt misschien ook uit? ik gebruik windows xp pro. groeten, LE
  • een brander is hardware, die kun je dus niet downloaden.... de boodschap is helder: het systeem vindt geen brander. je zal dus de kast in moeten (stroom eraf!) en controleren of de brander (ik begrijp uit je omschrijving dat die er wel zou moeten zijn) correct is aangesloten.
  • ja, ik heb vaak genoeg hiermee dingen gebrand, met een interne brander dus, ik zie geen brander staan bij apperaatbeheer. zou het iets met registersleutels te maken kunnen hebben? vond ik ook een artikeltje over http://www.helpmij.nl/forum/showthread.php/164145-DVD-driver-en-CD-brander-potseling-verdwenen omdat ik geen verstand heb van computers leek het mij verstandig eerst te vragen of het een goed idee is te gaan doen wat daar staat. bij deze. ik had laatst een virus in een registersleutel, vandaar.
  • Om welk type Dell PC gaat het? Kun je interne brander nog wel zien in het BIOS? Of eventueel tijdens de [url=http://en.wikipedia.org/wiki/Power-on_self-test]Power-on self-test.[/url] Als beide nee zijn en er geen garantie meer is, hoef je pas in de Dell PC te checken. Had je al gecheckt op de site van [url=http://support.dell.com/]Dell Support?[/url] Staan er overigens onbekende hardware met vraag en/of uitroeptekens in het Apparaatbeheer? Heb je ook nog gecontroleerd of er info staat bij Start > Alle Programma's > Bureau-accessoires > Systeemwerkset > Systeeminfo > Onderdelen > Probleemapparatuur?

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.