Vraag & Antwoord

Anders (software)

Blu-ray files branden in Nero 10

Anoniem
rob bogers
7 antwoorden
 • Dat klopt met wat je zegt, maar je zit wel met de beveiliging en daarmee ga je het echt niet redden met nero 10 en ashampoo
 • Kan zijn dat je met de beveiliging van de blu-ray te maken hebt.
  Probeer eens anydvd hd van slysoft die kan je eerst gratis uitproberen

  http://www.slysoft.com/nl/

  Of hier uitleg met dvdfab

  http://www.myce.com/article/blu-ray-to-blu-ray-disc-coping-20546/

  nog een ander programma

  http://www.hd-videoconverter.com/ne.blu-ray-copy.html
 • Sinds enige tijd heb ik Nero 10. Ik wilde graag een Blu-Ray schijf branden en heb daar een klein probleem bij ondervonden. Als je via Startsmart bij de betreffende brandmogelijkheid komt voor Blu-ray, dus Video en dan kiezen voor BDMV-bestanden. Dan opent zich een scherm met de bestanden BDMV en Certificate, wat nu want ik heb die bestanden natuurlijk ook maar de map Certificate laat zich maar zo "toevoegen". Hoe moet ik nu te werk gaan zodat ik geen Blu-ray schijf verpest.
 • probeer het hier eens mee .
  http://www.ashampoo.com/nl/eur/pin/2610/Branden/Ashampoo-Burning-Studio-10

  een zeer goed brander progg zonder al die goed bedoelde bende die je bijna nooit gebruikt
 • Volgens mij was dat geen antwoord op mijn vraag. Ik kan uiteraard nog andere programma's proberen maar daarvoor heb ik nu eenmaal Nero.
 • Ashampoo aangeschaft en het resultaat van een Blu-Ray schijf branden is hetzelfde als bij nero 10. Ik kies "Films branden", daarna "Blu-rayvideo branden van een voorbereide map", dan kies ik de map met de bestanden BDMV en Certificate op mijn harde schijf en dan kies ik volgende en dan kijkt het programma of er een schijf in het station zit (Blu-ray) daar komt een groen vinkje en dan gaan we branden. Na dit proces staan de bestanden op de schijf maar afspelen ho maar.

  Is er nu niemand die ervaring heeft met het branden van HD (Blu-ray) films met Nero of Ashampoo en die mij wil vertellen hoe dat in z'n werk gaat want ook als ik de beschrijving van Nero gebruik en er staat "sleep" de bestaande BDMV structuur naar het compilatiegebied aan de linkerzijde en ik doe dat, dan verschijnt dit bestand met de grootte van 16 kB en niet de 46 Gig die ik versleepte ten overvloede, de Blu-ray schijf was natuurlijk groot genoeg om deze hoeveelheid bestanden te branden (50 Gig). Alvast mijn dank??
 • Nog maar een keer proberen. Ik heb een aantal Blu-ray films gedownload en die wil ik graag branden (volgens de wet mag dat nog steeds) en dat is het probleem en volgens mij moet dat met Nero 10 of Ashampoo lukken maar hoe doe je dat precies.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.