Vraag & Antwoord

Anders (software)

Drivers voor Windows 7 ( Slides2PC )

5 antwoorden
  • Hallo, Aangezien mijn zoektocht tot op heden niets heeft opgebracht probeer ik het via deze weg. Ik heb een aantal apparaten waaronder een USB-draaitafel en een diascanner die nu onder Windows 7 niet meer blijken te werken. Wanneer ik reviews las bleek dat de diascanner ( ION slides2PC ) ook onder windows 7 moet werken. Niets is minder waar. Na installatie ( 64 Bit ) van de driver bleek er niets te werken. Eerst kreeg ik helemaal niets, nu geeft hij de volgende foutcode : Dit apparaat start niet. (Code 10) Het stuurprogramma dat op de PC staat: Omnivision / 28-09-2007 / versie 5.2.5500.35 http://www.ion-audio.nl/nl/products/43/foto/slides2pc-mk2 Er stond ergens te lezen dat de Vista driver prefect zou moeten werken voor Windows 7 maar dat blijkt dus niet zo. Kent er iemand de oplossing voor dit probleem of is er ergens, goed verborgen op het web, een werkende driver te vinden ???? In het algemeen : waarom werken vele drivers niet onder Windows7 ? Bedankt voor de hulp !
  • http://www.schoonepc.nl/windows7/compatibiliteit_software.html Misschien kan je hier iets mee.
  • Bedankt voor de reactie maar ik krijg het probleem niet opgelost ... De foutcode blijft ... Zijn er andere mogelijke oplossingen ?
  • http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?displaylang=nl&FamilyID=1b544e90-7659-4bd9-9e51-2497c146af15 Je kan dit eens proberen misschien.
  • het werkt wel . haal nu eerst alles van die drivers van de pc af ook uit het register . dan afsluiten pc uit . dan opstarten . drivers van de scanner installeren zonder de scanner aan te sluiten op een usb poort . als het goed is vraagd het progg aan het eind om de usb kabel en de stroom aan te sluiten . dan moet er een scherm komen nieuwe hardware gevonden . en klaar voor gebruik .

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.