Vraag & Antwoord

Anders (software)

hiren's boot cd 9.8 vraag

Anoniem
rammon
5 antwoorden
 • Hallo mensen,

  Ik heb hier een hiren's boot cd 9.8 liggen en daar mee wou ik een hardeschijf defragmenteren maar nu lukte dat niet met het programma waar ik het al eens op een op een andere pc had gedaan.
  dus ik kijken op deze site: http://www.hirensbootcd.net/cd-contents/124-hbcd-98.html en daar staan een paar programma's onder [b:a6dd55f724]Optimizers[/b:a6dd55f724] maar als ik me cd start kan ik die categorie niet eens vinden en ook de hele cd afspeuren op zoek naar 1 van die prog. hielp niet.

  dus toen maar op youtube gekeken of daar een filmpje stond over het menu van hiren's boot cd. en die waren er en daar stond ook deze categorie niet bij.

  dus aan jullie de vraag hoe kom ik bij een van deze defragmentatie programma's op de cd?

  Alvast bedankt!


  gr. Ramon
 • Is er een speciale reden om niet gewoon in windows te defragmenteren?
 • Ik snap uberhaupt niet waarom je zou willen defragmenteren. Vroeger werd mij verteld dat het goed is om dit elke week een maal te doen. Maar uit ervaring weet ik wel dat je geen verschil merkt of je nou wel of niet defragmenteerd.
 • mij lijkt het wel goed om dit soms te doen.
  en omdat de c: schijf heel veel windows bestanden heeft die niet te verplaatsen zijn als de pc aan staat.

  maar niemand die meer over de cd weet en mijn kan helpen.
 • [quote:ce9234bb52="rammon"]en omdat de c: schijf heel veel windows bestanden heeft die niet te verplaatsen zijn als de pc aan staat.[/quote:ce9234bb52]
  Het lijkt me ook niet de bedoeling om de windows bestanden de gaan verplaatsen, ze staan niet voor niets in %Windows%. :roll:

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.