Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Anders (software)

Verzonden items via webmail binnenhalen in thunderbird

arjant2
7 antwoorden
 • Als emailprogramma gebruik ik Mozilla Thunderbird. Ik beheer via Thunderbird diverse emailaccounts, wat op zich prima gaat. Het enige waar ik tegenaan loop is dat als ik via webmail (bijvoorbeeld squirrelmail) inlog op zo'n emailaccount en vanuit daar een email verstuur, deze niet wordt binnengehaald in thunderbird de volgende keer dat ik thunderbird opstart.

  Hoe krijg ik Thunderbird zover dat dit wel netjes geïmporteerd wordt?
 • je kunt eens proberen door een kopie van je mail aan je (gewone) emailadres te versturen. Althans bij mijn webmail van Inter Nl Net moet dat wel.Kleine moeite.
 • [quote:b64bb9e16a="Ger"]Als emailprogramma gebruik ik Mozilla Thunderbird. Ik beheer via Thunderbird diverse emailaccounts, wat op zich prima gaat. Het enige waar ik tegenaan loop is dat als ik via webmail (bijvoorbeeld squirrelmail) inlog op zo'n emailaccount en vanuit daar een email verstuur, deze niet wordt binnengehaald in thunderbird de volgende keer dat ik thunderbird opstart.
  [/quote:b64bb9e16a]Voor zover ik weet, haalt geen enkel e-mailprogramma de via webmail verzonden e-mails binnen. Je zult dus voor een ander soort oplossing moeten kiezen, bv. dewelke hierboven door f.j.stols vermeld is.
 • Ik verstuur mijzelf dan een BCC……
  Je kunt ook proberen de mail naar de web inbox te verplaatsen en dan ophalen? Heb het nooit getest of dat werkt.
  Na binnenhalen verplaats je het naar de verzonden items.
 • Ik loop tegen hetzelfde probleem aan bij Mozilla. Ik weet dat Oulook het wel doet: Die registreert het zelfs als je een bericht op de webmail al gelezen hebt. Daar zijn dus zowel in- als outbox grondig gekoppeld aan je webmail.

  Als iemand weet hoe je dit bij Mozilla kan veranderen..
 • [quote:67f77f6887="mld"]Ik loop tegen hetzelfde probleem aan bij Mozilla. Ik weet dat Oulook het wel doet: Die registreert het zelfs als je een bericht op de webmail al gelezen hebt. Daar zijn dus zowel in- als outbox grondig gekoppeld aan je webmail.

  Als iemand weet hoe je dit bij Mozilla kan veranderen..[/quote:67f77f6887]
  waarom maak je geen eigen topic aan met je probleem .
  je zit nu in een topic van een ander .
  dat heet geloof ik topic kapen
 • Omdat ik dacht te begrijpen dat we hetzelfde probleem hadden. Als dat niet zo is, excuus, ik probeerde niets te kapen.

  Fijne reactie overigens, bsa100. Waarvoor dank.
  Maar goed. Ik zal me niet meer in deze discussie mengen.

  Succes.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.