Vraag & Antwoord

Anders (software)

proefversie van spel de-installeren

Anoniem
f.j.stols
10 antwoorden
 • Kennelijk is er op een nieuwe pc met XP ook een proefversie van The Lord of the Rings meegekomen. Dat zag ik met een controle van het programma Soluto vandaag.Ik stel geen prijs op dit spel, maar ik kan het ook absoluut nergens vinden. iemand enig idee?
 • [quote:77b47f53b9="f.j.stols"]Kennelijk is er op een nieuwe pc met XP ook een proefversie van The Lord of the Rings meegekomen. Dat zag ik met een controle van het programma Soluto vandaag.Ik stel geen prijs op dit spel, maar ik kan het ook absoluut nergens vinden. iemand enig idee?[/quote:77b47f53b9]

  Nieuwe PC met XP? Mischien staan er nog resten van dit programma op of is het een false melding. Staat er nergens een locatie aangegeven waar bestanden zouden moeten staan? Ken het programma Soluto overigens niet, is het wel een betrouwbaar programma?
 • bij de installatie van de ATI drivers (10-9_xp32_dd_ccc_enu.exe) wordt er een snelkoppeling op het bureaublad gezet naar LOTR online. Als je tijdens de installatie de aangepaste installatie kiest (doe ik altijd bij elke installatie) dan kun je hem ook uitvinken. dus in het kort: snelkoppeling verwijderen en klaar.
 • op de nieuwsbrief van C!T stond deze over Soluto , en dan kom je hier terecht. Volgens mij vrij onschuldig.
  En het kan best zo zijn dat die Lord meegekomen is met ATI drivers voor het moederbord. Aangezien ik kennelijk geen aangepaste installatie van die update heb gedaan valt er ook niets uit te vinken en last heb ik er niet van, maar ik kwam het m.o.m. toevallig tegen.
 • [opinie-mode]Als we op dit forum ook nog alles gaan behandelen waar we [b:16ece04203]geen interesse[/b:16ece04203] in hebben… en [b:16ece04203]geen last[/b:16ece04203] van hebben… dan blazen we met [b:16ece04203][i:16ece04203][u:16ece04203]deze complete non-info vragen [/b:16ece04203][/i:16ece04203][/u:16ece04203]het forum straks compleet op….[/opinie-mode]
 • Ik sla wel vaker (heel veel) onderwerpen over in een forum die mij niet interesseren. Ook probeer ik mijn pc zo schoon mogelijk te houden met de kennis die ik heb. Tevoren kan ik niet altijd overzien wat het effect van ongewenste software of wat voor soort bestanden dan ook zal zijn. Uiteraard heb ik wel vaker vragen gesteld die niet voor iedereen interessant zijn, maar ik denk dat een forum daar ook voor dient. Voor opblazen ben ik niet zo bang.
 • Niet omdraaien…. Het ging er niet om of ik en of anderen het interessant vinden…. je vond het zelf niet interessant schreef je (toch?)…
 • in eerste instantie heb ik het niet over interessant gehad: (citaat) "meegekomen is met ATI drivers voor het moederbord. Aangezien ik kennelijk geen aangepaste installatie van die update heb gedaan valt er ook niets uit te vinken en last heb ik er niet van"
  Pas in tweede instantie had ik het over m.o.m. interessante vragen, maar het wordt nu een ander soort discussie.
 • Geplaatst: 28 okt 2010 10:56 Onderwerp: proefversie van spel de-installeren
  [quote:d56c179ab1="f.j.stols"]Ik stel geen prijs op dit spel…..[/quote:d56c179ab1]
 • [quote:5c4a033373="f.j.stols"]Kennelijk is er op een nieuwe pc met XP ook een proefversie van The Lord of the Rings meegekomen. Dat zag ik met een controle van het programma Soluto vandaag.Ik stel geen prijs op dit spel, maar ik kan het ook absoluut nergens vinden. iemand enig idee?[/quote:5c4a033373]

  verwideren via yum remove

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.