Vraag & Antwoord

Anders (software)

VLC

Anoniem
windowsXP-PRO
5 antwoorden
 • Windows 7 64 bit.

  Om MP4 af te spelen installeerde ik een VLC-player.
  Alles werkt normaal, maar ik moet telkens, om te openen, weer opnieuw VCL kiezen.
  Het vierkantje waar men aanduidt MP4 altijd met hetzelfde programma te openen blijft wit/grijs kan niet worden gebruikt.

  In "standaardpromma's" en "bestanden aan programma koppelen" heb ik VLC aangeduid om MP4 te openen.

  Maar werkt nog steeds niet om te openen…
 • probeer toch eens een oudere versie van VLC (na goede deinstall van de huidige, ook in register en Ccleaner kijken) Had dat recent ook, en kon ineens MP4 (heb er niet zo veel) meer afspelen nadat ik de nieuwste versie had opgehaald. Kijk eens op http://www.oldversion.com/VLC-Media-Player.html
 • OK, ik probeer dat.

  Maar het rare is, dat ik de MP4's WEL kan afspelen, maar dat ik telkens op het VLC kegeltje moet klikken en "keuze-bevestigingd-vierkantje" (laten we het zo noemen) niet kan gebruiken en in de map waar de opgeslagen MP4 zit het VCL kegeltje ook niet voorkomt…
 • Na verwijderen van Videolan/VLV en opschonen van het register:
  Heb de oudere versie geïnstalleerd…nog steeds hetzelfde probleem.
  Ik denk dat het probleem niet bij VLC ligt, maar dat het te maken heeft met het feit dat ik niet kan aanduiden dat MP4 enkel moet geopend worden met VLC. Mogelijk een probleem in Windows 7 of iets dergelijks.
 • Dit gaat dus niet bij mij:

  "Schakel het selectievakje Dit type bestand altijd met dit programma openen in en klik op OK als u wilt dat alle bestanden van dat type in hetzelfde programma worden geopend."

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.