Vraag & Antwoord

Anders (software)

Weblayout/vele filmpjes werken niet

4 antwoorden
  • Ik heb een probleempje waar ik op veel sites last heb dat of de layout heel slecht werkt of een filmpje niet werkt. Het gebeurde nadat ik een scan had uitgevoerd met SpeedUpMyPC van Uniblue en daarmee enkele bestanden had verwijderd. hier is een voorbeeld hoe mijn youtube eruit ziet: [img:3fedffa054]http://img690.imageshack.us/img690/488/youtubedx.jpg[/img:3fedffa054] Dat filmpje werkt dus ook niet. Zo kan ik ook bij bijvoorbeeld: Flabber/dumpert geen filmpjes kijken, ziet de layout bij rabo.nl er heel anders uit en werkt niet goed. Ik heb al gekeken bij mijn plugins, de (volgens mij) goede staan aan. Voor de mensen die daar in willen kijken: http://yfrog.com/6xpluginszj http://yfrog.com/juplugins2wj Ik heb ook geprobeerd om adobe player opnieuw te downloaden, maar dan zegt die dat de nieuwste versie er al opstaat, dit ook met quicktime. Graag hulp(A)
  • Volgens mij heeft dit weinig met Webprogrammeren & scripting te maken. Ik zal een moderator vragen om 'm te verplaatsen :wink:
  • kan met een herstelpunt terug naar de situatie van vóór je die uniblue liet draaien? overigens: ik kom wel vaker dit soort ongewenste effecten tegen van uniblue-applicaties....... als t aan mij ligt: verwijderen dus.
  • Verwijder de flash player hiermee: http://kb2.adobe.com/cps/141/tn_14157.html Installeer daarna de nieuwste. http://get.adobe.com/flashplayer/ Vergeet in het vervolg bagger software als speedupmypc.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.