Vraag & Antwoord

Anders (software)

Wat vragen w.b.t. software verplaatsen! En nog wat vragen!

10 antwoorden
  • Hallo allemaal, Voor ik met mijn vragen begin, wil ik even benoemen dat ik een computer leek ben. Dus please jip en janneke taal :oops: Goed, ik ga beginnen met mijn vragen. Mijn pc is nogal langzaam op het moment, dus ben eens drastisch aan het opruimen. Nou kwam ik erachter dat er een 2e harde schijf (D schijf) in de compu ziet waar nog 77 GB ruimte op is. Op de C schijf is nog slecht 3 GB beschikbaar. Nou ben ik druk bezig geweest met foto's overzetten op de D schijf. Maar nou is mijn vraag: Hoe kan ik programma's als bv. limewire verplaatsen naar de D schijf, maar dat ze nog wel op het bureaublad staan?? Ook download ik zo nu en dan films, maar elke keer moet ik eerst weer een hoop dingen verwijderen zodat er ruimte is op de C schijf. Hoe kan het programma instellen dat hij de films op de D schijf zet? Ik gebruik BitTorrent! Nu een andere vraag wat betreft schijfopruiming. Als ik die erover heen gooi geeft hij het volgende: Tijdelijke bestanden: 300.321 kb Oude bestanden comprimeren: 5.376.430 Wat moet ik met bovenstaande dingen?? Ook verwijderen? En waar kan ik de bestanden vinden om ze uit te zoeken? Nou een hele hoop vragen, en hoop dat jullie mij willen en kunnen helpen :) Groetjes Nicole
  • [quote:ae949b2d60="nicole1985"]Hoe kan ik programma's als bv. limewire verplaatsen naar de D schijf, maar dat ze nog wel op het bureaublad staan??[/quote:ae949b2d60] De downloadfolder wijzigen in map die op de D schijf staat, staat wel in de opties van limewire. [quote:ae949b2d60="nicole1985"] Ook download ik zo nu en dan films, maar elke keer moet ik eerst weer een hoop dingen verwijderen zodat er ruimte is op de C schijf. Hoe kan het programma instellen dat hij de films op de D schijf zet? Ik gebruik BitTorrent! [/quote:ae949b2d60] Downloadfolder wijzigen naar de D schijf. [quote:ae949b2d60="nicole1985"] Tijdelijke bestanden: 300.321 kb Oude bestanden comprimeren: 5.376.430 [/quote:ae949b2d60] Tijdelijke bestanden kun je verwijderen, ze zijn niet voor niets tijdelijk. Oude bestanden comprimeren, die kun je dus gaan comprimeren. Dat scheelt je ruimte. Of de oude bestanden nu in totaal 5.3 GB zijn of dat het 5.3 GB gaat schelen weet ik niet, ik doe dat nooit. Succes!
  • Het was me al gelukt om de films die hij download naar de de D schijf te krijgen. Maar wil eigenlijk het hele programma naar de D schijf hebben. En dat wil ik met lime wire. Brandprogramma's enz enz. Maar dat de snelkoppeling wel gewoon bruikbaar blijft! Super bedankt voor de reactie! En hoe doe ik dat comprimeren?
  • Waarom het hele programma? Zo groot zijn die programma's niet, de downloadfolders zijn vele malen groter dan het programma zelf. Als het perse naar de D schijf wilt verplaatsen, dan zit er niets anders op dan het programma te verwijderen en opnieuw te installeren. Comprimer: Deze Computer > Rechterklik op C schijf > Eigenschappen Dan staat het ergens onderaan 'deze schijf comprimeren' ofzo. Het duurt wel eventjes. ;)
  • oo ik dacht dat het hele grote bestanden waren :oops: dan laat ik ze mooi staan! Fijn dat jullie zo behulpzaam zijn :) zo compu is aan het comprimeren! Nog meer tips voor de grote schoonmaak? Of andere tips zodat compulief wat sneller wordt?
  • Geen dank, daar heb zijn fora voor. ;) Je zou een keer [url=http://www.piriform.com/]CCleaner[/url] kunnen draaien.
  • Nou wat er nu allemaal gebeurd....geen idee. Ik internet altijd met Modzilla. En na het comprimeren is mijn adresbalk en alles weg. Ook google search is weg: printscreen: [img:b93a2a765e]http://www.mijnalbum.nl/Foto-OTWOYVCZ.jpg[/img:b93a2a765e] Kan het op geen mogelijkheid weer terug krijgen. Heb hem al verwijdert en opnieuw geinstalleerd. Maar de adresbalk komt niet terug. Nog wat anders: Na het comprimeren zijn alle teksten blauw: [img:b93a2a765e]http://www.mijnalbum.nl/Foto-FOFDERPH.jpg[/img:b93a2a765e] Hoe kan dit? en wat kan ik eraan doen? HELP
  • adresbalk is er weer gelukkig...
  • [quote:cad39e4833="nicole1985"]Hallo allemaal, Voor ik met mijn vragen begin, wil ik even benoemen dat ik een computer leek ben. Dus please jip en janneke taal :oops: Goed, ik ga beginnen met mijn vragen. Mijn pc is nogal langzaam op het moment, dus ben eens drastisch aan het opruimen. Nou kwam ik erachter dat er een 2e harde schijf (D schijf) in de compu ziet waar nog 77 GB ruimte op is. Op de C schijf is nog slecht 3 GB beschikbaar. Nou ben ik druk bezig geweest met foto's overzetten op de D schijf. Maar nou is mijn vraag: Hoe kan ik programma's als bv. limewire verplaatsen naar de D schijf, maar dat ze nog wel op het bureaublad staan?? Ook download ik zo nu en dan films, maar elke keer moet ik eerst weer een hoop dingen verwijderen zodat er ruimte is op de C schijf. Hoe kan het programma instellen dat hij de films op de D schijf zet? Ik gebruik BitTorrent! Nu een andere vraag wat betreft schijfopruiming. Als ik die erover heen gooi geeft hij het volgende: Tijdelijke bestanden: 300.321 kb Oude bestanden comprimeren: 5.376.430 Wat moet ik met bovenstaande dingen?? Ook verwijderen? En waar kan ik de bestanden vinden om ze uit te zoeken? Nou een hele hoop vragen, en hoop dat jullie mij willen en kunnen helpen :) Groetjes Nicole[/quote:cad39e4833] Je kunt de schijven misschien defragmenteren en met een opruimhulpje(noem geen namen) kun je nog beter overbodige bestanden deleten.
  • Windows heeft daar zelf goede tools voor hoor. Schijfopruimeing en schijfdefragmentatie, beide te vinden onder Buroassesoires. Dus eerst opruimen, daarna defragmenteren Als je je PC echt te traag vindt, geef eens de specificaties door, mss is hij snller te meken door een paar onderdelen te vervangen suc6 Anjo

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.