Vraag & Antwoord

Anders (software)

Geluid bij videoos

5 antwoorden
  • Hallo mensen, Ik heb een vraagje: Hoe kan het als ik een video met mn digicam heb opgenomen ik um wel op de pc kan horen als ik um geüpload heb, maar als ik um op cd zet met Nero dan hoor ik geen geluid. Heb ik soms iets fout gedaan met het branden? Alvast bedankt voor het meedenken Groetenissen, Margreet.
  • Uh...iemand enig idee? Of heb ik dit onderwerp op een verkeerde plek gepost?? Groetenissen, Margreet.
  • na het uploaden naar de pc is het waarschijnlijk een .avi of .mpg bestand. als je dat met nero op cd / dvd gaat branden, moet nero dat eerst converteren naar een VIDEO_TS map. misschien dat dat gedeelte fout gaat. je kunt ook eerst zelf converteren met het programma [url=http://www.vso-software.fr/products/convert_x_to_dvd/]ConvertXtoDVD[/url] en daarna pas nero starten.
  • Dank je voor je antwoord Pepijn. Ik ga het es ff proberen met ConvertXtoDVD. Groetenissen, Margreet.
  • Sorry voor het wat late vervolg, maar was druk doende met andere dingen. Ik ontdekte dat de extensie van die videoos een '.mov' is. Heb ze wel geconverteerd maar met een mov to dvd converter. Er werd inderdaad een map Video_ts en Audio_ts gemaakt. De laatste map was leeg. Daarna met Nero op n 'rewritable' dvd gebrand Op de pc ging het wel compleet met geluid maar toen ik um in mn dvd-speler stopte kreeg ik de melding: slechte disk. Heb het nog op n andere speler geprobeerd maar die gaf de melding: empty disk. Ik heb n beetje het gevoel dat de dvd speler niet overweg kan met het bestandsformaat, klopt dat?? Groetenissen, Margreet.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.