Vraag & Antwoord

Anders (software)

Ongeldig beeld

Anoniem
pikus
6 antwoorden
 • Windows XP, IE8, Office
  Ik ben erg dom geweest - heb geladen CClean, bestandjes om malware, adware en spyware tegen te gaan en ook BearShare (muziek laden). Kreeg toen problemen met foutmeldingen. Heb dit alles weer verwijderd via Configscherm. Maar in verkenner blijft een bestandje onverwijderbaar: Bearshare\MediaBar\Datamngr\IEBHO.dll. Ik krijg als een onverwijderbare melding op het scherm een blauwe balk met GoogleUpdate.exe - Ongeldig beeld en daaronder: De toepassing of DLL-bestand c:\Documenten\Pikus\Mijn documenten\Download\Bearshae\Mediabar\datamngr\IEBHO.dll is geen geldige Windows-kopie. Controleer dit op uw installatiediskette.
  (ipv Google in de balk lan ik ook heel andere namen zien zoals stsystra.exe, TASKKILL.exe, en andere).
  Stand van zaken: internet functioneert. Mijn Word-, Excelbestanden en Verkenner kan ik niet openen.
  In FAQ Windows "Windows opnieuw installeren. Hoe doe ik dat?" las ik wat er allemaal moet gebeuren als ik C:\ wil schonen en opnieuw moet formatteren om Windows en andere programma's te kunnen herinstalleren. Maar is mijn probleem alleen oplosbaar op die manier of is er een simpele andere ingreep mogelijk?
  Met dank en groet,
  21-1-2011 22:25 Pikus
 • cclean ken ik niet, en wat andere bestandjes zijn voor malware enzo, maak je niet duidelijk…
  als je al ellende hebt op je pc, helpt verwijderen van die ´bestandjes´ (ik neem aan dat je willekeurige programmaas bedoelt om malware te verwijderen) ook niks natuurlijk.
  lang niet alles wat voorgeeft je te kunnen helpen doet dat ook daadwerkelijk.
  sowieso eerst bearshare verwijderen.
  wat je nu moet doen:
  - update je virusscanner en laat je hele pc scannen
  - download malwarebytes free http://www.malwarebytes.org/mbam.php , installeer het, laat het updaten en doe een volledige scan.
  - download ccleaner en laat je register opschonen.
 • dank voor uw reactie. Ik ga er mee aan de slag en hoop op het beste.
  Groet
  Pikus
 • HELAAS, de handelwijze werkt niet - ik stuit steeds op niet-reagerende programma's. Ook Start/Config/Systeemherstel gaat niet verder dan het aanklikken van Systeemherstel.
  Nu moet ik bij mijn weten de cptr geheel schoonmaken. Bij Windows98 ging dat met Ctrl+F11, als ik het wel heb. Dat probeerde ik nu met WindowsXP maar ook dat lukte niet.

  Welke handelingen moet ik nu verrichten om de harde schijf helemaal te schonen zodat ik XP opnieuw kan installeren en daarna alle andere bestanden zoals IE, Office, etc?

  Pikus
  25-1-2011 22:20
 • http://www.schoonepc.nl/instal/setup.html

  http://www.schoonepc.nl/stappenplan.html
 • Ziet er veelbelovend uit! U hoort nog van me. Dank
  Gr/P
  26-1-2011 17:50

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.