Vraag & Antwoord

Anders (software)

Opgeslagen inlognamen verwijderen uit Firefox

Anoniem
None
4 antwoorden
 • Hallo,

  De Firefox webbrowser bewaard bij mij de inlognamen voor diverse websites. Dit is reuze handig, alleen nu heb hier wel een probleem mee.
  Per ongeluk heb ik bij enkele websites het wachtwoord ingevuld in het verkeerde invoerveld, waardoor je nu mijn wachtwoord kunt zien als je op sommige websites wilt inloggen.

  Hoe kan ik dit weer wissen? Is het ook mogelijk het alleen voor die enkele websites te wissen of moet je alles in één keer wissen dan?
 • Wat jij bedoelt kan je vinden bij Extra -> Opties -> Tabblad Beveiliging -> Opgeslagen wachtwoorden daar kan je kiezen welke wachtwoord je niet zichtbaar kunt maken.
 • [quote:882d5e1d01="Harmen015"]Wat jij bedoelt kan je vinden bij Extra -> Opties -> Tabblad Beveiliging -> Opgeslagen wachtwoorden daar kan je kiezen welke wachtwoord je niet zichtbaar kunt maken.[/quote:882d5e1d01]
  Dat heb ik geprobeerd, maar in het overzicht dat ik dan krijg staat helemaal niets. Dat venster is helemaal leeg.

  Het gaat dus om formuliergegevens van websites denk ik. Als je ergens een gebruikersnaam en wachtwoord intikt, dan onthoudt hij de gebruikersnaam voor de volgende keer.
  Kan ik van enkele websites de gebruikersnamen wissen zonder dat je de rest ook allemaal moet wissen?
 • Op het moment dat de lijst met suggesties verschijnt zet je de muisaanwijzer op de naam die je wilt verwijderen (zodat deze blauw wordt) en druk je op de "Delete" knop van het toetsenbord.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.