Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Anders (software)

wizzard ethernet controller

None
23 antwoorden
 • hallo,
  omdat ik een wizzard 'nieuwe hardware gevonden' krijg bij het opstarten van mijn laptop delllattituded600, had ik een nieuwe driver gedownload, en volgens mij ook geinstalleerd en opnieuw opgestart, (gewoon op ok geklikt etc. ) maar de wizzard nieuwe hardware komt nog steeds, en ook bij apparaatbeheer krijg ik een foutmelding, de rest werkt gewoon, maar ik vindt het fijn een laptop zonder foutmeldingen te gebruiken. wie weet wat ik hieraan kan doen? ik gebruik windows xp pro. over dit onderwerp had ik een maand geleden ook gepost, maar ik kreeg geen antwoord meer, en had ook even weinig tijd, vandaar een tweede poging,
 • @ iemand85,
  Als ik goed begrijp hebt je nog een foutmelding bij Apparaatbeheer.
  Misschien helpt dit.
  Ga bij Apparaatbeheer / klikt met rechermuisknop op het onderdeel waar een gele vraagteken staat [wizzard ethernet controller] / naar eigenschappen / dan opent het scherm Eigenshappen voor wizzard ethernet controller / naar tabblad Stuurprogramma / klikken op Stuurprogramma bijwerken / dan verschijnt de Wizard updates voor hardware / en verder te handelen.
  groet, mericya
 • het helpt niet, want hiermee opent hetzelfde scherm als het scherm dat zich automatisch opent bij het opstarten, en als ik dan verder klik zegt ie: benodigde software niet gevonden.
 • je hebt dus kennelijk niet de juiste driver aan boord.
  ga naar de site van dell, zoek met je typenummer (of hoe ´zo een dell-id mag heten) naar de juiste driver.
 • dat had ik al gedaan, misscchien is er iets verkeerd gegaan met de installatie? weet je waar ik kan zien welke driver nu in gebruik is
 • [quote:1780ba26df="Mericya"]@ iemand85,
  Als ik goed begrijp hebt je nog een foutmelding bij Apparaatbeheer.
  Misschien helpt dit.
  Ga bij Apparaatbeheer / klikt met rechermuisknop op het onderdeel waar een gele vraagteken staat [wizzard ethernet controller] / naar eigenschappen / dan opent het scherm Eigenshappen voor wizzard ethernet controller / naar tabblad Stuurprogramma / klikken op Stuurprogramma bijwerken / dan verschijnt de Wizard updates voor hardware / en verder te handelen.
  groet, mericya[/quote:1780ba26df]

  Wat ook te proberen valt is niet te kiezen voor stuurprogramma bijwerken maar voor stuurprogramma verwijderen !. Meteen daarna computer opnieuw opstarten.Windows zal dan zelf de stuurprogramma"s installeren.
 • @ iemand85,
  [quote:6e213bb996="iemand85"]dat had ik al gedaan, misscchien is er iets verkeerd gegaan met de installatie? [b:6e213bb996]weet je waar ik kan zien welke driver nu in gebruik is[/b:6e213bb996][/quote:6e213bb996]
  Apparaatbeheer / Netwerkadapters

  groet, mericya
 • heb ik gedaan, maar ik krijg alleen dezelffde wizzard nieuwe hardware,
  misschien kan ik ergens zien welke driver of stuurprogramma ik nu gebruik?
  thanx,
  Laurens
 • hier staan alle netwerk drivers .
  http://support.dell.com/support/downloads/driverslist.aspx?os=WW1&catid=5&dateid=-1&impid=-1&osl=EN&typeid=-1&formatid=-1&servicetag=&SystemID=LAT_PNT_PM_D600&hidos=WW1&hidlang=en&TabIndex=&scanSupported=False&scanConsent=False
 • dat weet ik, daar had ik de nieuwe ook van gedownload, maar ik bedoelde een plek waar ik kan zien welke ik nu gebruik, zodat ik weet dat ie goed geinstalleerd is, ik weet niet of daar het probleem licht, heb verder geen reden aan te nemen dat er iets mis ging met de installatie
 • @ Laurens,
  [01] Heb je de tip van The Dragon al uitgevoerd ?

  [02] Heb je RevoUninstaller [freeware] ?, die toont alle programma's en componenten die geïnstalleerd zijn.

  [img:fc2cd9d127]http://i56.tinypic.com/2nio3e9.jpg[/img:fc2cd9d127]

  groet, mericya
 • ja, maar ik krijg alleen diezelfde wizzard, die geen software kan vinden,
 • Configuratiescherm / alle configuratie-onderdelen / programma's en onderdelen / daar zie je alle software op jouw pc
 • als hij steeds die wizard krijgt, kan je er donder op zeggen dat er niets is geïnstalleerd.
  geef even aan exact welk bestand je nodig hebt op de link van bsa, dan kunnen we je instrueren hoe je moet installeren.
 • omdat ik in de lijst met software een ander versie nummer zag staan dan op de dell lijst heb ik het opnieuw gedownload, mij leek:

  http://support.dell.com/support/downloads/format.aspx?c=us&l=en&s=gen&deviceid=8043&libid=5&releaseid=R151517&vercnt=6&formatcnt=0&SystemID=LAT_PNT_PM_D600&servicetag=&os=WW1&osl=EN&catid=5&dateid=-1&typeid=-1&formatid=-1&impid=-1&checkFormat=true

  de goede driver, ik woon niet waar ik niet moet wonen voor die drivers, (niet alleen vanwege die drivers denk ik) klopt dit?

  nu ik het gedownload heb staat er nog steeds dezelfde versie in mijn software lijst. na het installeren drukte ik per ongeluk op de uit knop ipv opnieuw opstarten, maar ik neem aan dat maakt niet uit?

  kreeg bij het downloaden de volgende meldingen:
  downloaden, uitvoeren, continue, folder already exixts: overwrite all? al files succesfully unzipped, hiermee installeerd u draadloze Wlan card,

  hellaas na het weer aan zetten nog steeds dezelfde wizzard
 • ik had omdat ik geen antwoord meer kreeg er een nieuw onderwerp van onderstaande gemaakt, kon ik direct een beetje samenvatten, maar Derk vond het hieronder makkelijker, dus bij deze.


  hallo,
  omdat ik een wizzard 'nieuwe hardware gevonden' krijg bij het opstarten van mijn laptop delllattituded600, had ik een paar keer hierover een bericht gepost, en de gegeven suggesties uitgevoerd, maar het probleem is nog niet opgelost.
  ik gebruik windows xp pro, merk: dell lattitude d600,

  ik heb al geprobeerd: oplossen via apparaatbeheer, stuurprogramma bijwerken, en stuurprogramma verwijderen, zodat vanzelf een nieuwe wordt geinstalleerd.

  nieuwe driver geinstaleerd: http://support.dell.com/support/downloads/format.aspx?c=us&l=en&s=gen&deviceid=8043&libid=5&releaseid=R151517&vercnt=6&formatcnt=0&SystemID=LAT_PNT_PM_D600&servicetag=&os=WW1&osl=EN&catid=5&dateid=-1&typeid=-1&formatid=-1&impid=-1&checkFormat=true

  hoop dit is de goede driver? ik had aan het eind uit en aan gezet, ipv de ‘opnieuw opstart button” te gebruiken, voor de zekerheid vraag ik maar even of het niet daaraan kan liggen.

  hoop nu kan het wel opgelost worden,
  Groeten,
  Laurens
 • files succesfully unzipped, hiermee installeerd u draadloze Wlan card,
  dus je moet dan de drivers installeren.
 • bedankt, ik heb het gedaan, maar helaas nog steeds die wizzard, en de medeling: nieuwe ethernet controller gevonden, kan het eraan liggen dat automatisch updaten er tussendoor kwam?
 • Had je om mee te beginnen de chipset drivers van het moederbord geïnstalleerd, van deze hyperlink Drivers & Downloads. Raadpleeg daarbij zo nodig de Manuals. Als het dan nog steeds niet wil lukken, post dan alle uitgevoerde acties stap voor stap. Dus ook elk dialoogvenster dat je ziet. En post de info die je ziet bij Start > Programma's > Bureauaccessoires > Systeemwerkset > Systeeminfo > Onderdelen > Probleemapparatuur.
 • ik snap er niet zo veel van, op de 1e plaats weet ik niet welke van die twee chipset drivers ik moet hebben, misschien kan ik het zelf ook uitzoeken, dat ga ik nog bekijken. verder heb ik die manuals gedownload, en uitgepakt, maar dat is nog niet 1 geheel, een hele lijst vol losse bestanden, voorzover ik kan zien staat er niet iets los over het instaleren van chipset drivers, (het zijn maar een paar tekstbestanden)

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.