Vraag & Antwoord

Anders (software)

Hotkeys onder de F keys voor Toshiba A300 serie probleem

Anoniem
perloc
3 antwoorden
 • Een deel van de hotkeys onder de F toetsen, te activeren met de Fn key werkt niet meer. Voorheen kwam een venstertje bij verschillende toesen op het scherm waarbij je een bepaalde instelling kon veranderen, b.v. met Fn + F4 werd de hibernate mode actief, of met Fn + F5 kon je een extern scherm, aangesloten, actief maken of met Fn + F8 kon je de wireless verbinding (de)activeren enz.
  Ik heb dat een keer kunnen verhelpen door een register reparatie programma (Registry Mechanic van PCTools) te starten, maar dat werkt nu niet meer.
  Hoe krijg ik die keys weer actief?

  perloc
 • gaat om software van toshiba, doorgaans op de cd die je erbij kreeg.
  zo niet: even op typenummer zoeken in de downloadsectie van toshiba.
 • derkdejong: om het echt uit te sluiten heb ik de troubleshooting uitgespeld, vantevoren wetend dat dat er niet instaat.
  Ik heb dit al eens eerder gehad en toen het advies gekregen om het register op te schoonen met een register chercker/cleaner. Dat heeft toen geholpen maar nu niet meer.
  Her rare is dat sommige toetsen het wel doen, b.v. Fn+F9 de/activeer mousepath. Het werkt wel maar laat het niet meer op het scherm zien. Die combinatie gebruik is altijd omdat de opstart van de blue tooth mouse na de hibernate mode een paar minuten op zich laat wachten.
  Ik zoek eigenlijk iemand die dezelfde computer - en ditzelfde probleem heeft gehad en een oplossing heeft gevonden.
  Ik bedenk me opeens iets, maar daar is een restart voor nodig.
  Als het niet helpt, geen soelaas…
  perloc

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.