Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Anders (software)

mp3 bestanden samenvoegen

ldej24
10 antwoorden
 • Ik heb een aantal mp3 bestanden, die ik op verschillende manieren zou willen samnvoegen tot enkele grote bestanden. Deze bestanden moeten dan als één bestand, dwz zonder onderbreking, afgespeeld kunnen worden.
  Wat is hier een goed programma voor?

  Verontschuldiging indien dit een 'kleuter'-vraag is, maar ik weet niet veel van het manipuleren van mp3 bestanden.
 • gebruik een mp3joiner: even googlen en je vindt en vracht aan gratis tooltjes. gewoon uitproberen, en je zal al spoedig resultaat boeken.
 • [quote:710ca9fa8e="derkdejong"]gebruik een mp3joiner: even googlen en je vindt en vracht aan gratis tooltjes. gewoon uitproberen, en je zal al spoedig resultaat boeken.[/quote:710ca9fa8e]

  Helaas, het resultaat viel wat tegen.
  Ik heb de probeer-versie van drie joiners geprobeerd [MP3 splitter & joiner, Focus MP3 cutter joiner, MP3 cutter and joiner].
  Probleem zit 'm in het feit dat ik tientallen korte/kleine MP3-bestanden heb, en die aaneen wil rijgen tot één bestand. Elk bestandje afzonderlijk toevoegen zou met deze programma's (in zoverre ik ze begrepen heb) uren vergen.

  Weet iemand een (freeware-)joiner, waarmee het rijgen redelijk gemakkelijk te doen is?
 • Probeer eens met audacity.
 • Ik gebruik de freeware mp3-joiner - en die werkt snel en goed.
 • [quote:ea541f16ff="gerben"]Probeer eens met audacity.[/quote:ea541f16ff]
  Ik begrijp van Audacity dat ik het ene bestand aan het andere kan plakken, een voor een. Het aantal bestandjes dat aan elkaar geplakt zou moeten worden is daar te groot voor.
 • [quote:132295073f="Passer"]Ik gebruik de freeware mp3-joiner - en die werkt snel en goed.[/quote:132295073f]
  MP3 Joiner Pro gedownload. Ging vergezeld van een korte enquête, waarna Avast er wat uitviste wat er niet zou mogen zijn.

  Geínstalleerd en gedraaid. Voor mijn doel lijkt het een geschikt programma. Jammergenoeg kwam er meteen een voortijdige afsluiting.

  Ik ga het later weer eens proberen.
 • [quote:4d2df5e583="ldej24"]mp3 bestanden (..) samnvoegen (..) Wat is hier een goed programma voor? [/quote:4d2df5e583] Windows Opdrachtprompt. Zie voor uitleg, deze tip op Lifehacker Create an MP3 Mix from the Command Line.
 • Create an MP3 Mix from the Command Line

  "copy /b", een uitstekende oplossing. Was wel weer wennen aan het feit dat onder DOS er geen spaties in files en folders mogen staan. Maar met wat puzzelen en herbenoemen (m.b.v. Gyula's Navigator) een voor mijn doel excellent resultaat gekregen.

  Hartelijk dank voor goede raad.
 • Format Factory doet dit overigens (en nog veel meer!) ook uitstekend.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.