Vraag & Antwoord

Anders (software)

Adobe Premiere 6.5 installeren in Windows 7 64 bits.

Anoniem
rob bogers
5 antwoorden
  • Op mijn PC staat Windows 7 64 bits en ik wil graag Adobe Premiere 6.5 daarop installeren. Deze versie is 32 bits en tot mijn verbazing weigert de installatie vanwege die 32 bits software. Eigenlijk wel gek want het barst van de 32 bits software op mijn PC. Hoe dan ook, is er een manier om deze versie van Premiere toch werkend te krijgen op deze PC? Graag hulp!
  • Volgens Windows 7 Compatibility Center is Adobe Premiere compatibel met Windows 7 64 bit, vanaf versie 7. Volgens deze hyperlink http://www.justanswer.com/computer/2oi34-will-adobe-premiere-6-5-run-new-windows-operating.html zou je het kunnen proberen in Windows XP mode, die overigens alleen beschikbaar is voor Windows 7 Professional en –Ultimate.
  • Moet toch maar eens een boekje kopen over Windows 7 maar ik heb de pro versie en hoe kan ik intussen Premiere installeren in XP mode, dat weet ik nu even niet.
  • Enig info over Windows XP mode is onder andere te vinden op de site van computer!totaal http://computertotaal.nl/article/20679/microsoft-schrapt-hardware-eis-voor-xp-mode.html Of check de site van How-To Geek Run XP Mode on Windows 7 Machines Without Hardware Virtualization.
  • Ik had het zelf al gevonden door even te Googelen. Hoe dan ook, heel erg bedankt voor de hulp!

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.