Vraag & Antwoord

Anders (software)

Goede fileshredder

7 antwoorden
  • Weet iemand een goede (veilige) fileshredder? Zie er genoeg op google maar heb er geen persoonlijke ervaring mee. Ga een oude hdd weggeven maar wil wel dat alles er echt af is en niet met 2 muisklikken is uit te lezen... Alvast bedankt:).
  • ik gebruik deze twee keer achtereen, verwijder partities, maak nieuwe partities en formatteer ze, en kan met geen programma nog iets tevoorschijntoveren.... http://eraser.heidi.ie/
  • [quote:3b436cb3e3="derkdejong"]ik gebruik deze twee keer achtereen, verwijder partities, maak nieuwe partities en formatteer ze, en kan met geen programma nog iets tevoorschijntoveren.... http://eraser.heidi.ie/[/quote:3b436cb3e3] Thanks, paritities zijn er al af. Ik ga even dat ding er overheen halen ^^.
  • [url=http://www.killdisk.com/]Killdisk[/url] doet het anders ook prima hoor, is geen schredder, want 'Securely overwrites and destroys all data on physical drive or logical partition', maar voor de rest is hij voor deze operaties bedoeld.
  • [quote:db6e0f6aab="Passer"][url=http://www.killdisk.com/]Killdisk[/url] doet het anders ook prima hoor, is geen schredder, want 'Securely overwrites and destroys all data on physical drive or logical partition', maar voor de rest is hij voor deze operaties bedoeld.[/quote:db6e0f6aab] Ook met de gratis versie?
  • Ja hoor, zo heb ik laatst nog eens een oude schijf laten overschrijven (Killdisk overschrijft elk segment met nullen) - alleen moest ik even zoeken waar ik het allemaal kon vinden, tja, ik gebruik Killdisk ook zelden. 'k heb gewoon een cd van die site gedownd waar Killdisk bij stond en ben ermee aan de slag gegaan. En je krijgt genoeg verwittigingen vooraf, van: 'ben je wel zeker dat je enz...' Let wel: het overschrijft dus héél je schijf, van het begin tot het einde.
  • Check desalniettemin voor alle zekerheid de verschillen tussen de freeware en de Professional version http://www.killdisk.com/features.htm De freeware versie daarvan en enkele andere vergelijkbare applicaties, staan onder andere op de [url=http://www.ultimatebootcd.com/]Ultimate Boot CD.[/url]

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.