Vraag & Antwoord

Anders (software)

Papierlade wijzigen vanaf pagina 3

Anoniem
meneer_ed
3 antwoorden
 • Bij ons bedrijf moet alles dubbelzijdig geprint gaan worden in het kader van bezuinigingen.
  Nu hebben we Word-sjablonen (2003) waarbij de eerste pagina op briefpapier wordt gedrukt en de vervolgpagina's op blanco papier. Nu worden de blanco pagina's dubbelzijdig afgedrukt, maar ik ben op zoek naar een manier om ook het briefpapier dubbelzijdig te laten printen.
  In Word kun je onder Bestand -> Pagina-instelling -> tabblad Papier alleen instellen dat de eerste pagina uit een andere lade komt dan de overige pagina's.
  Maar kan dit ook voor de eerste [b:6bba5b01d6]twee[/b:6bba5b01d6] worden ingesteld?
 • [quote:7e8f1ca8a9="yolk2003"]Nu hebben we Word-sjablonen (2003) waarbij de eerste pagina op briefpapier wordt gedrukt en de vervolgpagina's op blanco papier. Nu worden de blanco pagina's dubbelzijdig afgedrukt, maar ik ben op zoek naar een manier om ook het briefpapier dubbelzijdig te laten printen.
  In Word kun je onder Bestand -> Pagina-instelling -> tabblad Papier alleen instellen dat de eerste pagina uit een andere lade komt dan de overige pagina's.
  Maar kan dit ook voor de eerste [b:7e8f1ca8a9]twee[/b:7e8f1ca8a9] worden ingesteld?[/quote:7e8f1ca8a9]Ja, dat kan, door een sectie einde in te voegen na pagina 2. Je kan dan per sectie instellen uit welke papierlade geprint moet worden.
 • Klopt, dat is ook een manier. Maar het sjabloon past op 1 pagina. Er zitten drie commentaar-velden bij waar de gebruiker zelf tekst kan invoeren. Soms past het op 1 pagina, maar soms ook niet.
  Dus je oplossing werkt dan niet.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.