Vraag & Antwoord

Anders (software)

Diverse bestanden niet meer te openen

Anoniem
andre@home
5 antwoorden
 • Sinds gisteren heb ik opeens het probleem dat bestanden die zich in de WindowsVerkenners in een groen weergegeven map bevinden niet meer geopend kunnen worden.

  Ik krijg bijv. bij Excelbestanden de volgende foutmeldingen:"Het document is mogelijk alleen lezen of versleuteld." en "Kan geen toegang krijgen tot ..bestandnaam".

  Alleen lezen heb ik al uitgeschakeld en als ik bij de eigenschappen van het bestand kijk heb ik alleen het tabblad "Algemeen", terwijl ik bij een Excelbestand dat ik uit een andere map wel kan openen 3 tabbladen heb "Algemeen", "Aanpassen", "Samenvatting".

  Dit probleem doet zich in de groen weergegeven mappen voor bij Exceldocumenten, Worddocumenten en ook JPG-bestanden.

  Heeft iemand een idee waardoor dit wordt veroorzaakt en hoe ik dit kan oplossen ?
 • Ik veronderstel dat je met xp7 werkt (mij onbekend, ben een xp-man), maar heb je al eens een herstelpunt teruggeplaatst?
 • [quote:30b4647da0="Passer"]Ik veronderstel dat je met xp7 werkt (mij onbekend, ben een xp-man), maar heb je al eens een herstelpunt teruggeplaatst?[/quote:30b4647da0]  Ik werk Windows XP SP3 en heb idd al meerdere herstelpunten terug gezet maar het probleem blijft bestaan.
 • Het komt vaker voor…
  http://www.neowin.net/forum/topic/872544-green-files-and-folders/

  Nog meer :
  http://www.google.nl/#hl=nl&biw=1280&bih=671&q=%22green+folder%22+cannot+open+files&oq=%22green+folder%22+cannot+open+files&aq=f&aqi=&aql=&gs_sm=e&gs_upl=-1304842678184l-1304842678184l1l0l0l0l0l0l0l0l0l&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.&fp=f2127ad38e105b1c

  Hangt je pc aan een domein:
  http://gathering.tweakers.net/forum/list_messages/855811/last
 • Heb de informatie gelezen maar kom er niet veel verder mee.

  Wat mij ook opvalt is dat als ik een bestand dat ik ooit via mail heb verzonden onder dezelfde naam probeer op te slaan in de groen weergegeven map de foutmelding krijg: "Kan de bijlage niet opslaan. U hebt niet de juiste machtigingen voor deze map".

  Als ik de naam wijzig kan ik het bestand wel in dezelfde map opslaan en openen.

  Probleem is dat dit slecht één bestand is dat ik ooit eens heb gemaild.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.