Vraag & Antwoord

Anders (software)

Windows 7

3 antwoorden
  • Hallo iedereen Ik heb een best wel groot probleem. Mijn oudersd liggen midden in een scheiding. ik woon nu bij mn ma (die dus bijna geen verstand heeft van computers) Mn pa mag het huis niet meer in en hij is de enige die alle wachtwoorden weet. mijn pc is sinds kort ook al in elkaar gedraait :/ maar dat doet het er nu niet toe. aangezien dat er bankzaken geinstaleerd moeten worden zoals die vage rekenmachine waar een bankpas in moet. Nu is het probleem dat de admin op deze pc (mn pa dus) zo erg beveiligd is dat we hem niet kunnen instaleren om alles wat ik wil instaleren vraagt ie om het wachtwoord. ook .rar bestandjes kan ik niet uitpakken daar heb ik een wachtwoord nodig. ik heb net een bootable recovery disc geprobeert maar die starte niet op. dus wat ik heb gedaan is naar de bios gegaan van deze pc Daar vraagt ie OOK al een wachtwoord..>< Heeft er iemand mischien tips om die beveiliging er af te halen? Maakt niet uit hoe ik hoef niet per se het wachtwoord te weten als ie er maar af kan. ( windows moet er wel opblijven) Deze pc draait op windows 7 Alvast hartelijk dank gr mike
  • Methode 2 of 3 worden vaak toegepast. Dit soort zaken zijn niet altijd zonder risico. http://www.makeuseof.com/tag/3-ways-to-reset-the-forgotten-windows-administrator-password/ Veiliger lijkt me de Open Source optie: http://ophcrack.sourceforge.net/download.php Maar die werkt standaard alleen als het wachtwoord niet te lang is.
  • http://pcsupport.about.com/od/toolsofthetrade/tp/passrecovery.htm Als dit niet lukt is de enige optie om een cleane versie van Windows 7 te installeren.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.