Vraag & Antwoord

Anders (software)

Brand subs in video

Anoniem
thedjdoorn
5 antwoorden
 • Leuk, filmpje downloaden, mag niet maar goed, moeten ze die dingen maar geen prijskaartje geven. Aparte subs, met alvast ingebrande subs staat niet op demonoid. Dus, gedownload, nu de subs erbij. Dat heeft me 2 dagen gekost, nog steeds geen resultaat. Op mijn eigen laptop gebruikte ik daar VSO ConvertXToDVD 3 met een van internet gejatte code (ik betaal geen 30 euro voor een stom programma wat ik hooguit 3 keer per jaar gebruik!).
  Maar nu staat er geen goede code meer op internet, keygens zitten vol trojans. Dus: Heeft er iemand een alternatief wat geen video van 70 GB van maakt(Virtualdub deed dit dus wel.)?
 • [quote:0796ac7b07="thedjdoorn"]….(ik betaal geen 30 euro voor een stom programma wat ik hooguit 3 keer per jaar gebruik!).?[/quote:0796ac7b07]

  Nou zo'n stom programma is het dan dus toch niet. :?
  Tja en nou wil je voor de film al niet betalen en voor de software ook al niet.

  Wat je dan nog zou kunnen doen is naar de videotheek gaan en daar gewoon even een DVD'tje meenemen zonder te betalen uiteraard.
 • Weet niet wat je allemaal leest maar films en muziek downloaden mag. Software mag je niet downloaden.

  Branden, als je dat echt wil kan het wel, er zijn honderden programma's die films en subs kunnen samenvoegen.


  Het is mij te tijdrovend.
  Waarom branden, ik gebruik al een paar jaar een mediaspeler en dat is sneller handiger en goedkoper. Deze leest de films en de subs bestanden direct.
  De ac ryan kan ik je aanraden maar er zijn meer die goed zijn.
 • Je hebt gelijk, films en muziek dat mag, maar het algemene beeld dat ik krijg na het lezen is toch dat betalen over het algemeen een vies woord is en dat vind ik op z'n zachts gezegd wat jammer.
 • Met mediacoder (freeware) kun je wel eenvoudig subs aan een film toevoegen. Ook in de keuze van codec ben je vrij. DVD's kun je gratis maken met bijvoorbeeld dvdflick.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.