Vraag & Antwoord

Anders (software)

begeleiding gevraagd compleet verwijderen AVG

7 antwoorden
  • Hallo beste mensen, Graag zou ik willen vragen of er iemand bereid is mij te begeleiden om AVG in zijn geheel van mijn pc af te krijgen. Dus alle overgebleven bestanden en sleutels ook. Ik heb inmiddels diverse programma's op de pc staan die volgens mijn zoektocht nodig zijn, als HiJackThis, Malwarebytes, combofix (op bureaublad). Ik ben zelf niet genoeg op de hoogte om dit te verwijderen zonder schade aan te richten aan mijn computer. Ook heb ik geen verstand van het lezen van HJT logjes. Hoor graag van iemand....=) Dank alvast, groet, Danny
  • Je kan de verwijdertool van AVG gebruiken. http://www.softpedia.com/get/Tweak/Uninstallers/AVG-Remover.shtml Daarna kan je het beste een HijackThislog en een MBAM log posten bij beveiliging,een expert kan je dan wellicht verder helpen.Combofix niet zelf gebruiken! MBAM wel eerst updaten. Suk6!
  • na verwijderen van avg, ook met de removal-tool (is al even geleden dat ik dat deed), blijven er altijd resten achter. dus doe in elk geval: na removal, herstart de pc, verwijder in verkenner de avg-mappen in c:\program files, laat ccleaner het register opschonen, en herstart opnieuw.
  • Bij mijn weten is deze ook wel goed: http://www.appremover.com/
  • Bij mij werkt deze ook perfect! revo uninstaller: http://download.chip.eu/nl/download_getfile_nl_2822057.html?s=http://dl05.chip.eu&f=/49587/revosetup1.91.exe&t=4e1dcfe0&sign=22be09fc83680b67fc1a8b9d9bf75603&dl_type=dl_hs&lang=nl
  • Gisteravond heb ik AVG verwijderd met de uninstaller van AVG zelf, van hun website en daar nam ik de nieuwste versie om AVG free 2011 te verwijderen. Dit is nu gebeurt, maar ik ben nu bezig met een MBAM scan. De HJT scan is gedaan. Later zal ik dan idd de logjes plaatsen. Misschien is het idd wel een goed idee om de mappen te verwijderen? Of moest dat voor de scans, ik las het te laat namelijk.
  • die scans halen dus echt geen resten in het register weg......

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.