Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Anders (software)

Word 2007: inhoud dialoogvenster komt niet/deels in doc

Anoniem
Frans van Leeuwen
2 antwoorden
 • Wij gebruiken veel sjablonen met standaardvelden die via dialoogvensters gevuld worden. De laatste tijd komt het regelmatig voor (dus niet altijd) bij sommige collega's (dus niet bij iedereen) dat de inhoud van een veld niet of slechts gedeeltelijk in het document terecht komt. Als we de beveiliging in het document opheffen en met Alt-F9 de veldcodes zichtbaar maken blijkt die inhoud naast het veld te staan. Dit komt voor bij velden die onderdeel uitmaken van een if-constructie, maar tot mijn verbazing ook bij losse velden. Meest vervelende is nog dat dit niet meer te herstellen is, het document moet opnieuw gemaakt worden.
  Wij gebruiken Office 2007 op een Windows Terminal Server 2008 R2 omgeving.
  De applicatie die we voor de velden gebruiken is MIT Office/DocMaker. De leverancier daarvan heeft ons niet kunnen helpen. Is er iemand die een idee heeft waar ik het moet zoeken?
 • Hoi,

  Ik denk toch, dat de oorzaak zit bij de 'applicatie' die jullie daarvoor gebruiken.
  De leverancier moet natuurlijk zorgen voor een goede werking.
  Of hij daarop 'aanspreekbaar' is, hangt uiteraard af van sluitende afspraken en schriftelijke condities.
  Als ik jullie leverancier was, zou ik me kapot schamen.

  Kortom: verwacht niet dat je hier verder geholpen kunt worden, als de opbouw van de sjablonen afhankelijk is van een door derden gemaakte applicatie.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.