Vraag & Antwoord

Anders (software)

Windows 7 Lite

5 antwoorden
  • Hallo mensen, Ik zoek een slipstreamprogramma(liefst freeware) om mijn Windows7 te slipstreamen met SP1. Heb er al eentje uitgeprobeerd(windows7 lite) maar die geeft niet duidelijk aan waar ie um opslaat hoewel ik het wel aangegeven heb waar ik um wil hebben. Waarschijnlijk heb ik iets fout gedaan, maar ik kan um dus niet op de gewenste locatie terug vinden. Groetenissen, Margreet.
  • http://www.schoonepc.nl/instal/windows_7_slipstreamen_rt7lite.html Misschien nog eens even doorlezen?
  • Sorry voor de late reactie, maar ik kon met de gegeven link niet vinden waar ik SP1 kon integreren, wel de belangrijke updates. Wel vond ik in de tab cursussen bovenin en dan deze bladzijde: http://computertotaal.nl/article/22874/een-frisse-start-met-windows-7/2.html Punt 6 Ik wil die es proberen. Ook denk ik dat ik de verkeerde SP1 van Microsoft heb gedownload. Er stond een hele rij,waarvan ik niet precies wist welke ik moest kiezen, die geschikt was voor integratie. Dus ik ga nu via bovenstaande 'handleiding' te werk. Ik hou jullie op de hoogte. Groetenissen, Margreet
  • Heb dus Windows 7 met SP1 geslipstreamed en das goed gelukt!! Maar nou heb ik volgende vraag: Zou het ook met Net Framework geslipstreamed kunnen worden en met IE9? Het zou een boel werk schelen dacht ik. Sorry hoor, maar ik krijg nu de smaak te pakken. Groetenissen, Margreet.
  • Thanx voor het verwijderen van de dubbele post!!

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.