Vraag & Antwoord

Anders (software)

Back-upsoftware test: Acronis True Image Home en NAS

Anoniem
None
6 antwoorden
 • In de back-up software test staat bij Acronis True Image Home 2011 dat het absurd lastig is een back-up op een netwerklocatie te bewaren. Maar het is jullie uiteindelijk dus wel gelukt!
  Ik heb True Image Home 2011, maar het lukt mij helemaal niet. Op mijn (Synology DS210+) NAS heb ik geen wachtwoord ingesteld. Als ik vanuit TIH2011 mijn NAS wil bereiken, komt er een windowtje. Ik moet een User Name en een Password invullen. Bij Password niets invullen werkt niet; ik kom niet voorbij dat windowtje.
  Wie weet er raad? (WinXP-SP3)

  Han
 • Als je aan de nas nog niks hebt ingesteld, neem ik aan dat je een standaard login moet gebruiken. Als ik even google kom ik tegen, dat je admin als user moet invullen, en geen wachtwoord.
 • Klopt. Ik geef "admin" in als User Name, maar ik MOET een wachtwoord ingeven. Anders kom ik niet uit dat windowtje. Gewoon geen wachtwoord invullen werkt niet.
 • Log dan eens in via de web interface van de nas en maak daar een account aan met username en password.
 • Probleem opgelost! (Ik had geen password ingesteld omdat ik bang was nergens meer bij te kunnen zonder in te loggen.)
  Bedankt voor je hulp.

  Han
 • Gerben, nu ik een account heb aangemaakt met user name en password zijn er plotseling een aantal applicaties waar ik ook moet inloggen. Ik gebruik b.v. SafePSTbackup om mijn Outlook folders automatisch naar mijn NAS te back-uppen. Vroeger ging dat probleemloos, maar nu moet ik iedere keer als ik mijn PC start user name en password ingeven, anders kan SafePSTbackup mijn NAS niet vinden. Eigenlijk kan alleen Explorer de NAS bereiken zonder in te loggen. Heb je hier ook een oplossing voor?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.