Vraag & Antwoord

Anders (software)

Mail automatisch in mappen windows explorer binnen outlook

Anoniem
andre@home
3 antwoorden
 • Beste kenners,

  Ik weet dat het mogelijk is om e-mail op te bergen in mappen binnen Outlook. Dit lukt ook wel. Ik weet ook dat het mogelijk is de mappen structuur van mijn harde schijf (windows explorer) binnen outlook te hebben zodat ik mijn mail rechtstreeks en binnen outlook hier kan opslaan.

  Weet iemand hoe ik dit voor elkaar kan krijgen?

  BVD groeten,

  Remco
 • Je vraag snap ik niet helemaal, sorry.

  Maar als je bedoelt dat bv een mail van Jansen direct bij ontvangst in het mapje Jansen moet worden geplaatst etc. etc. regel je dit in Outlook d.m.v. regelinstellingen die je kunt vinden onder extra, regelinstallingen en dan regels. Even goed wat daar stat en je komt er dan wel uit denk ik.
 • Beste,

  Dit is niet wat ik bedoel. Ik bedoel juist de mogelijkheid om vanuit outlook berichten rechtstreeks in windows explorer te plaatsen. Echter het slepen van berichten als bestand ken ik natuurlijk wel. Het probleem is alleen dat ik dan zelf een datum en afzender moet toevoegen om het nog een beetje overzichtelijk te houden.

  Als dit een map binnen outlook blijft maar toch opgeslagen (en dus beschikbaar voor anderen binnen het bedrijf) op het netwerk, dan heb ik nog steeds alle functionaliteiten van sorteren enz van Outlook terwijl de berichten voor de rest van het bedrijf ook in te zien zijn.

  Als hun dan hetzelfde bij hun outlook instellen en dus ook via hun outlook in deze berichten kunnen dan hoeven we het apart opslaan van berichten op offerte/ordernummers niet meer te doen en gaat dit dus een hoop tijd besparen.

  Ik hoor graag of iemand dit snapt en herkend.

  Groeten,

  Remco

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.