Vraag & Antwoord

Anders (software)

Internet Explorer

Anoniem
Stupendous Man
5 antwoorden
 • Ik heb een probleem met Internet Explorer, ik kan niet op sites zoals; youtube, omdat er dan staat dat ik een nieuwe versie van abode reader moet installeren. Als ik dat doe, en ik start de pc opnieuw op; krijg ik alsnog die melding. Weten jullie wat de probleem kan zijn?
 • Je moet de laatste versie van Adobe FlashPlayer installeren.
 • af en toe kijk ik wat de download-adviseur op FileHippo te zeggen heeft. http://update.filehippo.com/update/check/97d76e2c-4c7f-4141-89da-b3da32317284/nobeta . Niet dat ik alle adviezen opvolg, maar die Flashplayers (voor I.E. en voor andere browsers) worden wel ontdekt als ze eenmaal geïnstalleerd zijn.
 • [quote:f2becb12a9="sivasli40"]Ik heb een probleem met Internet Explorer, ik kan niet op sites zoals; youtube, omdat er dan staat dat ik een nieuwe versie van abode reader moet installeren. Als ik dat doe, en ik start de pc opnieuw op; krijg ik alsnog die melding. Weten jullie wat de probleem kan zijn?

  [/quote:f2becb12a9]Gebruik je Internet Explorer 9?
  Daarin zit de optie "ActiveX Filtering".
  Mogelijk heb je die per ongeluk ingeschakeld.

  Uitschakelen doe je als volgt:
  Internet Explorer 9,
  toets linker Alt toets,
  menu opent,
  klik Extra,
  staat er een vinkje voor ActiveX-filtering, haal dat dan weg.

  Hetzelfde bereik je via:
  Internet Explorer 9,
  klik 'tandwieltje' rechtsboven,
  ga naar Beveiliging, ActiveX Filtering,
  staat er een vinkje voor ActiveX Filtering, haal dat dan weg.

  Heb je ActiveX Filtering doelbewust ingeschakeld, schakel het dan uiteraard niet uit.
  In dat geval kun je voor elke site waarvoor je Flash Player of andere ActiveX toepassingen wilt toestaan een uitzondering maken, door te klikken op het blauwe icoontje rechts in de adresbalk dat eruitziet als een blauwe variant van een parkeerverbod-bord (de "filterknop";) en vervolgens te kiezen voor ActiveX-filtering uitschakelen.
 • Ik heb het probleem opgelost! Je had gelijk het lag inderdaad aan die activeX-filtering. Die heb ik nu uitgeschakeld en het doet nu perfect!

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.