Vraag & Antwoord

Anders (software)

Hulp gevraagd bij rename programma!

4 antwoorden
  • Hallo! Ik zoek een rename programma dat bestanden voor mij gaat renamen. Ik heb een muziekmap met meer dan 10000 mp3's van iemand overgenomen. Bestanden in die map zien er bijvoorbeeld zo uit: Above & Beyond Featuring Andy Moore - Air For Life on the Terrace. De structuur die ik altijd hanteer is dat alleen de eerste letter van de artiest of artiesten met een hoofdletter is, spatie, streepje, spatie en dan de titel waarvan ook alleen de eerste letter met een hoofdletter. Dus in bovenstaand geval zou het dan zo moeten worden: Above & beyond featuring andy moore - Air for life on the terrace. Is er een programma dat dit voor mij kan oplossen? Ik heb wel een programma gedownload (rename master), maar dat is voor mij te moeilijk. Graag zou ik van iemand een beschrijving willen ontvangen van hoe het precies moet. Alvast bedankt!
  • Ik werk altijd met [url=http://www.musicsucks.com/CKSoft/CKRename/index.htm]CKRename[/url] - freeware en makkelijk.
  • Sorry, maar 'k had de link niet uitgeprobeerd. Hier zijn werkende links: http://www.brothersoft.com/ckrename-169863.html (dit is zeker de 1.08- versie) http://www.lustrecolor.com/Downloads/CKRename/ (versie ??) http://free.indir.ca/tools/several/ckrename-67087-download.html (1.08) http://www.4shared.com/get/GzEQJC_9/CKRename_108.html (1.08) succes ps: ik werk er geregeld mee, maar 'k zou niet kunnen vertellen hoeveel files hij tegelijk kan renamen. Bij mij is het meestal voldoende dat het voor 40/50 files werkt. Ik raad je dus aan: kopieer een deel van je bestanden naar een andere map en doe met die bestanden eerst een test. Dan weet je dadelijk wat en hoe.
  • Voor muziekbestanden heb je speciale beheerprogramma's zoals Mediamonkey en The Godfather die dat zouden moeten kunnen.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.