Vraag & Antwoord

Anders (software)

Google Chrome

Anoniem
fatman
5 antwoorden
 • Het lukt mij niet bij Google Chrome, om voor bv Gmail het WW en inlog naam te laten onthouden, het staat goed ingesteld bij OPTIES / PERSOONLIJKE ITEMS / WACHTWOORDEN anders sites worden wel onthouden. Bij Gmail lukte het eerst wel, ik heb het per ongeluk verwijderd en nu vraagt hij bij inloggen in Gmail niet meer om het te onthouden, weet iemand een oplossing ?
 • CCleaner verwijderen met Revo un-installer, nog eens proberen, opnieuw opstarten en CCleaner opnieuw installeren maar niet de instellingen te diep laten graven.
  Goed goan.
 • [quote:9c97a92690="Japs"]CCleaner verwijderen met Revo un-installer, nog eens proberen, opnieuw opstarten en CCleaner opnieuw installeren maar niet de instellingen te diep laten graven.
  Goed goan.[/quote:9c97a92690]

  Goed idee, ik heb het meteen geprobeerd, helaas werkt het niet, toch bedankt
 • OK.
  Wat voor gratis (met name gratis) beveiling heb je geinstalleerd?
  No offence en/of no offense.

  Instaleer eens Apple Safari, en probeer het dan nog eens.
  Ben bijzonder benieuwd…

  Safari, Chrome en Explorer hebben geen conflicten, deze kun je gerust naast elkaar gebruiken.

  Groet.
 • Had je ook gecheckt in Google Chrome > Bewerken > Voorkeuren > Persoonlijke items. Staat daar nog steeds bij Wachtwoorden: "Aanbieden wachtwoorden op te slaan" gevinkt? En als je klikt op Opgeslagen wachtwoorden beheren. Staat je Gmail account wel bij Opgeslagen wachtwoorden. En klopt dat wachtwoord? Je kunt daar klikken op Weergeven. Of staat je Gmail account bij Nooit opgeslagen? In dat geval zou je die daar kunnen verwijderen.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.