Vraag & Antwoord

Anders (software)

door PDF-maker gemaakte file wordt niet afgedrukt

Anoniem
f.j.stols
5 antwoorden
 • Een enkele keer laat ik van een word-bestand een pdf-bestand maken met "Cute PDFwriter"en dat ging altijd prima. Sinds ik een nieuwe printer heb wordt er wel een pdf gemaakt en opgeslagen , maar er wordt een blanco bladzijde door mijn nieuwe printer afgedrukt. De-install en install van CutePdfwriter geeft geen soelaas. Wèl staat de pdfwriter als viruele printer in het afdrukprogramma (naast MS Office doc.Image writer & MS XPS doc.writer).Kennelijk toch iets mis met de communicatie?
 • Lastig traceren lijkt me…
  Is een andere programma als Pdfcreator (Open Source) een optie?
 • dus er wordt zowel een (correcte?) pdf aangemaakt als een witte pagina geprint?
  de printer al eens even een minuutje de stroomkabel van losgehad?
  is dat alleen in word het geval (dan zou verwijderen van normal.dot weleens een oplossing kunnen bieden) of doet het zich ook in andere programmaas voor?
 • uiteraard kon de zelfgemaakte pdf wel door een andere printer+pc afgedrukt worden. Andere progjes wel geprobeerd, die vond ik niet zo gebruiksvriendelijk. Oplossing was: de-install van de printersoftware (daar was zelfs Revo voor nodig..) en opnieuw installeren. Rara hoe kan dat?
 • ach, het is eerder een wonder te noemen dat al die magnetisch vastgelegde miljoenen nullen en eentjes zo vaak zónder problemen zulke mooie resultaten afleveren….. :lol:

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.