Vraag & Antwoord

Anders (software)

Firefox met verschillende sites tegelijk loopt vast

Anoniem
gerben
3 antwoorden
 • Ik heb regelmatig verschillende sites van Firefox tegelijk openstaan , verdeeld over 2 beeldschermen. Ook regelmatig loopt dan alles vast zodat ik via taakbeheer de applicatie moet afsluiten. Daarna starten de schermen weer allemaal op als ik Firefox weer open. Maar het is wel hinderlijk.
  Ik zocht in Taakbeheer naar de begeleidende processen en zie dan o.a. Explorer.exe. Googlen levert deze info op: http://www.neuber.com/taskmanager/process/explorer.exe.html. [quote:dfb3dfbfbb]In other cases, explorer.exe is a virus, spyware, trojan or worm![/quote:dfb3dfbfbb] Klopt dit wel? Mijn Kaspersky detecteert dat niet!

  Overigens de zaak loopt vaak vast als ik enkele deelschermen op mijn rechtse beeldscherm heb staan. Niet als ze op het linkse hoofdscherm met de startbalk en system tray staan.
 • als dat explorer.exe ergens anders staat dan in de windowsmap mag je het gaan verdenken; zonder die explorer stopt windows ermee….
  eerder denk ik aan drivers voor de videokaart: zijn die uptodate?
 • Mijn redelijk recente i7 is van juni 2011. Die drivers zouden wellicht nu al verouderd kunnen zijn. Maar welke moet ik hebben om dat te controleren?
  Het is de ATI Radeon HD 5670.

  Ik kwam nl. dit topic tegen:http://www.tomshardware.co.uk/forum/282304-15-radeon-5670-driver-windows

  Vandaar dat ik twijfel…

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.