Vraag & Antwoord

Anders (software)

Muziek van CD

5 antwoorden
  • Tot nu toe gebruik ik Audio grabber. Een freeware programma om mijn CD muziek als MP3 te kunnen rippen. Volgens mij is dit progje echter inmiddels verouderd. Weet iemand een (gratis) alternatief waarmee ik: 1) Eenvoudig CD muziek naar mijn PC kan zetten als MP3, liefst rond 320kb/s 2) Die automatisch de cover ed er bij zoekt zodat die ook getoond wordt op de MP3 spelertjes van mijn dochters. Dank
  • Hallo, Vorige week heb ik van Jolo (forum lid) de volgende link gekregen. Het programmaatje bevalt mij prima. Of het ook een cd cover maakt heb ik niet naar gekeken. http://www.burnaware.com/burnaware_free.html vr.gr.
  • Bedankt voor deze tip. Inmiddels blijk ik in het rijke bezit te zijn van Windows Media Player (uche) Die kan blijkbaar meer dan ik vermoedde; het ripped zelfs cd's op de gewenste 320kb/s 1 ding is me echter nog niet duidelijk: WMP download wel de albumhoes, maar hoe krijg ik die op de MP# speler zodat die getoond wordt? De artiest en songnummer lukt me wel, maar het hoesje nog niet.
  • Helaas weet ik niet hoe je een albumhoesje op je mp3 speler krijgt. Ik ben van de generatie die niet met een mp3 speler opzak loopt. :wink: vr.gr
  • Ik schud je in eerbied de hand; ook ik loop daar niet mee rond. Echter, voordat ik door mijn opgroeiende meiden bij het grof vuil wordt gezet, moet ik hier nog achter komen :)

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.