Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Anders (software)

FreeFileSync 4.6

K. Hageman
4 antwoorden
  • Ik heb net FreeFileSync 4.6. geinstalleerd. Volgens stap 09 uit de WorkshopSynchronisatie (Computertotaal februari 2012) kan een map uit de Verkenner naar het linker FreeFileSync gesleept worden. Ik heb geen idee hoe je dit moet doen. Terwijl ik de map versleep verandert de map in een zwarte cirkel met streep in het midden en de map komt niet in het venster te staan. Kan iemand mij duidelijk maken wat ik fout doe of werkt versie 4.6. niet in XP.
    Alvast hartelijk dank voor jullie reactie(s)
  • Weet je zeker dat het artikel over FreeFileSync 4.6 in de computer totaal van februari 2012 staat? Ik kan 'm er namelijk niet in vinden. Ik vond op de site van computer totaal wel dit artikel http://computertotaal.nl/software/22316-documenten-synchroniseren/2.html die volgens dit artikel ook geschikt is voor Windows XP http://tweakers.net/meuktracker/22538/freefilesync-33.html Wellicht kun je iets beginnen met deze FreeFileSync handleiding.
  • Hallo Jolo,

    Punt 09 staat op bladzijde 75 van de Computer Totaal van februari 2012.
    T/m punt 08 werkt het. Het slepen van de mappen uit punt 09 werkt niet of ik die iets fout. Als je me kunt helpen graag.
  • Ik heb hier inmiddels FreeFileSync 4.6 geïnstalleerd in XP. Ik heb de indruk, dat punt 9 hier wel werkt. Als ik hier via de Verkenner een directory map sleep, naar bijvoorbeeld die "Drag en drop" tekst in de linker helft van FreeFileSync, dan verschijnt deze in de regel naast het plusje, waar je dan op kunt klikken.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.