Vraag & Antwoord

Anders (software)

Winzip license

Anoniem
None
4 antwoorden
  • Als ik een winzip licensie koop, blijft die voor [b:1ec6ec5d51][i:1ec6ec5d51]die[/b:1ec6ec5d51][/i:1ec6ec5d51] gekochte winzip versie dan gewoon geldig of verloopt die na bepaalde tijd?
  • In hun EULA (End User License Agreement) kom ik nergens een periode tegen waarna de licentie vervalt. Zal dus geldig zijn voor die specifieke versie, zo lang als je hem gebruikt. Upgrades zijn niet gratis, die vereisen een nieuwe of aanvullende licentie.
    Lees er meer over in de [u:910436d1e6]knowledge base[/u:910436d1e6] van WinZip.
  • Is er overigens een speciale reden om er geld aan uit te geven? Programma's als peazip of 7zip kunnen ook vrijwel alle archieven aan en kosten je geen cent.
  • Ja, je winzip licentie blijft voor de door jou gekochte versie onbeperkt geldig en als er een nieuwe versie komt en je wilt upgraden, dan moet je inderdaad weer de portemonee trekken. Voor je dat doet moet je trouwens wel goed kijken of de wijzigingen voor jou de moeite waard zijn, vaak is het meer van iets wat je niet wilt/nodig hebt.
    Het is bij Winzip ook zo dat als ze een update uitbrengen ze er de volle mep voor vragen en dat als je niet reageert, je dan uiteindelijk de Pro versie aangeboden voor een lage prijs.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.