Vraag & Antwoord

Anders (software)

iTunes geeft foutmelding bij verwijderen

4 antwoorden
  • Hallo allemaal, ik wil iTunes opnieuw installeren, maar eerst alles wat er maar mee te maken heeft verwijderen. Als ik via configuratiescherm verwijder, krijg ik opeen de melding: "Het pad program files (X86) voor de map bevat een ongeldig teken". Daar kan ik dan op oke drukken en is het scherm weg. Maar iTunes is dan nog niet verwijderd. Heb al geprobeerd om iets via de Apple site te vinden, maar dat helpt niet. Weet iemand wat ik kan doen? Alvast bedankt, groetjes Steefie.
  • ga eens na of inderdaad die map of een andere itunes gerelateerde map een ongeldig teken bevat. het is niet duidelijk of de uninstall al is begonnen als je die melding krijgt in die genoemde map moet zich -denk ik- een bestandje bevinden dat iets heet in de trant van uninstall.exe of unwise.exe wat gebeurt er als je dat bestand zelf direct aanspreekt vanuit de verkenner? probeer anders revo-uninstaller.
  • Hoi Derk, de map van iTunes is niet te vinden
  • tja, dan ben ik even overvraagd... ik mot geen apple op mijn xp-wonder, en weet nu ook weer waarom.... :wink: houd moed: er meldt zich vast wel iemand.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.