Vraag & Antwoord

Anders (software)

Emailaccount kiezen

Anoniem
Jos Opel
2 antwoorden
  • Ik heb in Outlook 2010 de volgende tweak van Computer Totaal toegepast:

    U wilt per e-mail aangeven via welk account de mail wordt verstuurd. Vergeet u wel eens het juiste account op te geven? U kunt dit door Outlook laten afdwingen. Standaard is dit niet mogelijk, maar een aanpassing in het Windows-register doet wonderen. Uiteraard zorgt u voor een goede back-up voordat u het register aanpast. Open het register (kies Start en typ Regedit) en ga naar de sleutel HKEY_CURRENT_USER\Software\Policies\Microsoft\Office\14.0\Outlook\Options. Kies Bewerken / Nieuw / DWORD-waarde. Noem deze ForceAccountSelection. Dubbelklik erop en typ 1 in het vak Waardegegevens. Klik op OK en kies Bestand / Afsluiten

    Voor gewone email werkt deze tweak perfect, maar bij het aanklikken van een emailadres of een mailto opent Outlook met de standaardaccount als verzender. Wie helpt mij aan een oplossing?
  • pc wel opnieuw opgestart na de registerwijziging?
    registerwijziging gechecked op correcte schrijfwijze?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord