Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Anders (software)

software op backup

Passer
6 antwoorden
 • Het opstarten van mijn pc gaf zoveel problemen, dat ik deze uiteindelijk heb moeten wegbrengen. De enige optie bleek, om alles van de harde schijf te verwijderen. Wel werd er een backup van alles gemaakt en gebrand op een schijfje.
  Is het mogelijk vanaf deze backup programmas te gebruiken, die ik nu kwijt ben ??
 • Als er een volledige image werd gemaakt van de schijf en deze image wordt teruggeplaatst op de nieuwe harde schijf zou je gewoon verder moeten kunnen werken.
  Als het een simpele kopie is dan zijn de programma's niet te gebruiken
 • [quote:a488cebe90="arjant2"]Als er een volledige image werd gemaakt van de schijf en deze image wordt teruggeplaatst op de nieuwe harde schijf zou je gewoon verder moeten kunnen werken.
  Als het een simpele kopie is dan zijn de programma's niet te gebruiken[/quote:a488cebe90]

  Ik heb het schijfje bekeken en het is inderdaad een backup. Wat de verloren programmas kan ik hier dus niets mee. Is er misschien een website, waar oudere programmas van Adobe te koop zijn ? Zoals Dreamweaver en Photoshop ?
 • Ik heb het schijfje bekeken en het is inderdaad een backup. Wat de verloren programmas kan ik hier dus niets mee. Is er misscWat Arjant2 al schreef: wat is voor jou een 'backup' Want Backup wordt ook nogal eens gebruikt voor (een vorm van) kopie.

  Waaruit besluit je dat het een backup is?

  Indien het echt een backup (ghost, image) is, dan heb je er normaal ook een opstartprogramma (met cd) bij die die kan terugzetten en dan heb jij je programma's wel werkend terug.

  Dus is de vraag: is het een (echte) backup of niet ?
 • Ik leidt uit de vraagstelling af dat Windows corrupted was en opnieuw geïnstalleerd is. Dan helpt het terugzetten van een image ook niet echt.

  Voor TS: als je de productcodes van de programma's hebt is er vast wel iemand waarvan je de betreffende cd/dvd mag lenen. Je kunt ook bij de diverse fabrikanten het nodige downloaden, al dan niet nadat je contact hebt gehad en de situatie hebt uitgelegd.
 • Ik heb het schijfje bekeken en kom het volgende tegen. Mij zegt het niet veel.
  Windows was inderdaad corrupted…….

  open schijfje en zie twee mappen
  BDMV
  Certificate

  Open ik map BDMV, dan zie ik 8 mappen
  auxdata, backup, BDJO, clipnf, Jar, Meta, Playlist, Stream.
  Dan nog twee bestanden
  index.bdmv enMovieObject.bdmv

  Open ik map Certificate, dan zie ik map Backup en bestand id.bdmv

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.