Vraag & Antwoord

Anders (software)

Hoe formatteer ik deze PC? Echt geen idee!

Anoniem
tomvdlee
2 antwoorden
 • Hallo iedereen ik heb een Packard Bell EasyNote TJ73 laptop. En ik speel heel vaak games. Ik heb er Windows 7 op staan en het werkte prima.
  Maar ik heb wel vaak problemen. Een paar virussen ook. En af een toe bluescreen. Ik vind dat ik er veel te veel op heb staan en eigenlijk bijna niks hard nodig heb. Dus besloot ik om te formatteren. Maar bij deze computer weet ik echt niet hoe ik het doe. Ik heb op het begin F2 gedrukt voor het boot menu maar daar kan je dat soort dingen niet doen. Ik heb F1-F12 gebruikt maar ik heb geen menu gekregen waar ik duidelijk zie dat ik daar kan formatteren. Ik weet dat het me een keer is gelukt, ik drukte een willekeurig knopje die een menu gaf die verschillende opties gaf om te formatteren. Bijvoorbeeld alle persoonlijke bestanden houden of gewoon helemaal naar fabrieksinstellingen.

  Deze computer is niet echt bekend op het internet of bij helpdesks en ik heb geen topics kunnen vinden over het onderwerp of over de laptop zelf, maar goed. Ik hoop dat er iemand is die het wel weet of die een idee heeft wat het zou kunnen zijn. Dan probeer ik dat.

  Ook heb ik het probleem af en toe dat als ik opstart Windows Verkenner niet meer werkt, wat resulteert in het opnieuw opstarten van windows verkenner of gewoon de hele computer zonder waarschuwing afsluiten.

  Dank u als u dit leest. :D
 • Kijk hier eens:
  http://www.techsupportforum.com/forums/f108/laptop-recovery-instructions-162525.html

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.