Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Anders (software)

video's en filmpjes starten niet meer op

canonboy
5 antwoorden
 • Op mijn PC met windows 7 starten video's en filmpjes niet meer op. PC is ca 1 jaar oud en deze toepassingen hebben het altijd gedaan. Heb Adobe flash player gedeïnstalleerd en opnieuw geïnstalleerd. Helpt niet. Hoe verder?
  Niek Kortenoeven
 • herstelpunt maken van voor dat probleem
 • [quote:08b03d1255="canonboy"]herstelpunt maken van voor dat probleem[/quote:08b03d1255]

  Ik heb systeem trachten te herstellen naar meest recente herstelpunt van 11 juli. Dit is mislukt. De volgende melding ontvangen: systeemherstel is niet voltooid. De systeembestanden en instellingen zijn niet gewijzigd. Details: systeemherstel kan het bestand (C:/Windows) niet uitpakken vanaf het herstelpunt. Er is tijdens het systeemherstel een onbekende fout opgetreden (0x80070005). Probeer het herstellen van het systeem met een ander herstelpunt opnieuw uit te voeren.
  Toen ik dit wilde doen, bleken de 2 oudere herstelpunten verdwenen te zijn, alleen het herstelpunt van 11 juli was nog aanwezig.
  Wat nu?
  Vraag: met welk programma of programma's wordt een video/filmpje geopend? Kan dit programma dan wellicht associëren met een ander bestandstype of dit programma opnieuw installeren.
 • Het terugzetten van een herstelpunt is vooral bedoelt, als je nog de beschikking hebt over een recent herstelpunt. Bijvoorbeeld als je onlangs nog nieuwe drivers had geïnstalleerd. Of systeemsoftware.

  Als je zelf geen video afspeel applicaties had geïnstalleerd, was dat wellicht Windows media speler. Of gaat het om online video via Internet Explorer of een alternatieve browser. Voor Adobe flash player, zou je deze hyperlink nog kunnen checken http://helpx.adobe.com/flash-player/kb/installation-problems-flash-player-windows.html
  Voor video filmpjes die al op je harddisk staan, zou je de VLC player kunnen proberen.
 • [quote:31c65986ce="jolo"]Het terugzetten van een herstelpunt is vooral bedoelt, als je nog de beschikking hebt over een recent herstelpunt. Bijvoorbeeld als je onlangs nog nieuwe drivers had geïnstalleerd. Of systeemsoftware.

  Als je zelf geen video afspeel applicaties had geïnstalleerd, was dat wellicht Windows media speler. Of gaat het om online video via Internet Explorer of een alternatieve browser. Voor Adobe flash player, zou je deze hyperlink nog kunnen checken http://helpx.adobe.com/flash-player/kb/installation-problems-flash-player-windows.html
  Voor video filmpjes die al op je harddisk staan, zou je de VLC player kunnen proberen.[/quote:31c65986ce]

  Zelf heb ik geen video applicaties geïnstalleerd.
  Daarom nogmaals mijn vraag: Met welk programma starten de YouTube filmpjes op, ofwel welk bestandstype is gekoppeld aan het programma
  waarmee een YouTube filmpje start?

  Iemand moet toch bovenstaande vraag kunnen beantwoorden!!

  Extra aanwijzingen:
  Inmiddels is gebleken dat bv afspelen van YouTube filmpjes in Internet Explorer wel goed gaat, in FireFox niet. In FireFox kreeg ik een keer de melding dat een plug-in gecrashed is (ik weet helaas niet welke). MP4 video's doen het. Video's in RealPlayer ook.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.