Vraag & Antwoord

Anders (software)

Achtergrondprocessen op scherm Galaxy nexus

Anoniem
Groenmar
6 antwoorden
 • Hoi,

  Sinds gisteren toont mijn galaxy nexus met android 4.04 opeens allerlei achtergrondprocessen rechtsboven in het scherm. Behoorlijk irritant! Geen idee hoe het is gekomen en hoe ik het uit kan zetten. Iemand die me hiermee kan helpen?

  Gr, Marco
 • Ik snap niet echt wat je bedoelt, maar misschien heb je een onlangs een nieuwe app geïnstalleerd die zoiets toont. Heb je ook een antivirus app zoals Norton Security of iets dergelijks? Misschien is het wel een soort malware voor je smartphone.
 • Hoi,

  Had nog geen virusscanner. Net Norton geïnstalleerd en laten zoeken op malware. Niets gevonden. Zal nog keer proberen te omschrijven. Rechtsboven in het scherm worden continu allerlei "commando's of processen getoond die de telefoon uitvoert. Ook zie je een groene en rode balk. Overigens werkt de telefoon verder prima. Voorbeeld van wat je ziet:

  Com.Google.android.browser
  Kworker/u:3

  Etc. Etc.

  Blijkbaar laat de telefoon alle lopende processen zien. Toen het net gebeurde stond opeens het lettertype heel groot. Dat heb ik weer terug kunnen zetten. Ik dacht daarom dat ik dit misschien ook per ongeluk zelf heb aangezet.

  Groet, Marco
 • Staan die processen dan in je notificatiebalk? Zou je misschien eens een foto kunnen posten waarop te zien is wat je bedoelt? Zo kan ik wat makkelijker zoeken naar een oplossing.
 • Hoi,

  bedankt voor je reactie. De testen staan juist net onder de notificatiebalk. Het kunnen wel 10 regels onder elkaar worden. Ik wil graag een foto plaatsen. Hoe doe ik dat?

  Gr,

  Marco
 • Je moet op de startknop en de volume-knop naar beneden tegelijk duwen, dan gaat er op je scherm verschijnen "Saving screenshot" en deze kan je dan uploaden zodat wij hem kunnen zien.

  In deze link is het wat uitgebreider beschreven:
  http://www.gottabemobile.com/2011/12/15/screenshots-android-4-ics/

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.