Vraag & Antwoord

Anders (software)

Apps downloaden.

Anoniem
Tirm
9 antwoorden
 • Hoi allen.
  Ik heb sinds kort een asus tablet TF300T en wil graag alleen apps waar geen reclame op zitten. Betalen is natuurlijk ook een optie en geen probleem, wat mij betreft.
  Maar een gratis app die geen reclame heeft is toch leuker.
  Kent iemand een site waar dit soort zaken behandelt worden. Gebruikers ervaringen dus.
  Doei, Pmud.
 • Voor niks gaat de zon op. Wil je geen reclame, dan mot je betale.. :lol:
 • Dat betalen is het probleem niet. Maar voor dat je betaald wil ik eigenlijk wel graag weten hoe het spel is etc. Vandaar de gebruikers ervaringen. En ja, als gratis altijd reklame is dan ben ik er wat dat betreft gelijk mee klaar.
  Doei, Pmud.
 • Op google playstore, dat geleverd wordt bij de asus, zijn vele apps te downloaden. Sommige met of zonder reclame. Voor mij is het tot dusver niet storend geweest. Je kunt ook gebruikers ervaringen lezen. Bevalt de app niet dan kun je hem weer verwijderen. En van een betaalde versie is soms ook een gratis app te vinden.

  vr.gr.
 • Je zou natuurlijk ook kunnen zoeken naar .apk bestanden. Net zoals je een cd kunt downloaden voor je het aanschaft.
 • [quote:ef39077917="vuurtoren"]Je zou natuurlijk ook kunnen zoeken naar .apk bestanden.[/quote:ef39077917]
  Toevallig heb ik een dergelijk bestand, maar snap niet hoe die geinstalleerd moet worden op mijn foontje. Met googlen wordt ik ook al niks wijzer.
  Mijn foontje is een HTC Wildfire S.
 • Allereerst moet je die bestanden naar je toestel zien te krijgen. Dat kan via een memorcard zoals (micro)cd, een usb of wifi verbinding met je computer of rechtstreeks vanaf een server.
  Dan zoek selecteer je het bestand en zal het geinstaleerd worden. Tenminste, zo ging dat op mijn tablet met een 2.3 android systeem.
 • http://www.androidworld.nl/forum/forum.php?s=ba1b4614013c56303b25e99d5526614b
 • Het is gelukt! Het is nog simpeler dan ik dacht.
  Het apk-bestand als bijlage meesturen naar het Gmail-account die ook op het toestel staat. Melding "nieuwe email" openen en dan zie je het apk-bestand staan met daarnaast de button 'installeren'. Button aanklikken en de rest volgt vanzelf :D

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.