Vraag & Antwoord

Anders (software)

dubbele leestekens

3 antwoorden
  • Sinds een week heb ik plotseling te maken met het feit dat bepaalde leestekens dubbel verschijnen. Dus bijvoorbeeld "" i.p.v. " Onze PC is nog geen maand oud draait op windows 7 met office 2007. Ik heb een virusscanner McAfee Internet Security. Uit andere berichten over dit probleem maak ik op dat het om een virus zou kunnen gaan. Ik heb de PC gescan met Mcafee inderdaad een virus gedetecteerd en verwijderd. Computer opnieuw opgestart, maar helaas het probleem is niet verholpen. Ik zag dat er op deze website aan anderen bepaalde links werden aanbevolen voor het verwijderen van malware. Maar nu weet ik niet of ik dat kan doen terwijl er ook Mcafee draait op de pc. Heeft iemand voor mij een advies? Bij voorbaat hartelijk dank
  • een scan met malwarebytes kan prima terwijl mc afee actief is! dat haal je: http://download.cnet.com/Malwarebytes-Anti-Malware/3000-8022_4-10804572.html?part=dl-10804572&subj=dl&tag=button het schijnt dat de install-opties recent zijn gewijzigd: let dus goed op dat je geen vinkjes laat staan bij zaken als "installeer pro-versie bij wijze van proef"
  • [quote:f860c0e2c0="Nellexx"]Sinds een week heb ik plotseling te maken met het feit dat bepaalde leestekens dubbel verschijnen. Dus bijvoorbeeld "" i.p.v. " Onze PC is nog geen maand oud draait op windows 7 met office 2007. Ik heb een virusscanner McAfee Internet Security. Uit andere berichten over dit probleem maak ik op dat het om een virus zou kunnen gaan. Ik heb de PC gescan met Mcafee inderdaad een virus gedetecteerd en verwijderd. Computer opnieuw opgestart, maar helaas het probleem is niet verholpen. Ik zag dat er op deze website aan anderen bepaalde links werden aanbevolen voor het verwijderen van malware. Maar nu weet ik niet of ik dat kan doen terwijl er ook Mcafee draait op de pc. Heeft iemand voor mij een advies? Bij voorbaat hartelijk dank[/quote:f860c0e2c0] Ik heb het probleem inmiddels opgelost. Iemand op deze site had het over een keylogger die iets in de registry aanpast. Omdat de registry aanpassen mij als amateur niet verstandig lijkt heb ik de computer teruggezet naar een herstelpunt voordat het probleem zich voordeed. En het werkt! Gelukkig had ik dit probleem pas sinds afgelopen vrijdag. In ieder geval bedankt voor de info.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.