Vraag & Antwoord

Anders (software)

Mappen verwijderen van externe HDD

3 antwoorden
  • Hallo, ik heb een héél héél (echt miniem) klein probleempje: Op mijn externe harde schijf vormen zich om een of andere vage reden mappen met een naam van hier tot ginder. De ene map is leeg, de andere bevat een handvol MBs aan andere bestanden. Al met al niks ernstigs, maar het is hinderlijk op mijn mapoverzicht. Nu wil ik deze mappen verwijderen, maar ik krijg dan de melding dat ik niet door SYSTEM gemachtigd ben dit ook werkelijk te doen. Unlocker wilde niet baten. Help?
  • De meest lompe manier die ik kan bedenken is om de bestanden die je wilt bewaren even op een andere schijf te zetten en dan die externe te formatteren, desnoods aan een andere PC. Daarmee is je probleem nog niet opgelost, want als ik het goed begrijp komen die vreemde mappen er regelmatig bij. Mogelijk kun je met het programma Lockhunter wel zien welk programma die mappen maakt op blokkeert.
  • Staat systeemherstel voor die schijf aan? en staat hibernation/slaapstand ingeschakeld? Al eens losgekoppeld en opneiuw aangesloten? eventueel op een andere pc/lap.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.