Vraag & Antwoord

Anders (software)

hoorbaar en zichtbaar bericht bij nieuwe email

Anoniem
None
14 antwoorden
 • Is er er nog een freeware programma is waarbij je op het scherm een hoorbare of zichtbare melding krijgt bij nieuwe email? Vroeger was dat mailwasher (met klein reclameschermpje of zo bij de gratis versie ) maar dat is nu volledig betalend geworden. Ik ben niet in het bezit van een smartphone o.i.d. waarbij dat makkelijker schijnt te gaan.
 • Ik heb 10 seconden gegoogled en vond dit
  trouwens als mailwasher betalend was had ik het graag op de computer gehad maar je zult wel betaald bedoelen
 • 'k weet niet waar je mee mailt, maar MS outlook heeft het vanzelf aan boord.
 • En Thunderbird ook.
 • Pang en Passer: alvast bedankt. Ja, betalend zou mooi zijn. Het prettige van mailwasher was dat als ik het goed begreep de mail niet binnen gehaald werd, maar alleen zoals webmail bij de server bekeken wordt, en dan - en dat is belangrijk - een keus gemaakt kan worden wàt er opgehaald mag worden. Outlook Express (voorheen bij mijn XP) en Outlook maken wel melding en eventueel geluid, maar dan zal je de mail toch moeten binnenhalen dacht ik. Ik zal eens kijken naar het programma van Pang.
 • Eventueel zou je ook nog kunnen kijken naar applicatie POP Peeper. Op de site van computertotaal staat daar nog een artikel over http://computertotaal.nl/nieuws/5643-universeel-mailprogramma.html al gaat het dan om een artikel uit het jaar 2007.
 • Mailwasher heeft ook een gratis versie

  http://www.mailwasher.net/mailwasher-free
 • [quote:a57b1a4c16="f.j.stols"], maar dan zal je de mail toch moeten binnenhalen dacht ik. [/quote:a57b1a4c16]euh.. wat bedoel je hiermee?
  Als ik een mail binnenkrijg, hoor ik een geluidje, maar daarvoor hoef ik de mail nog niet te openen.
 • Helemaal gelijk. Maar hier wordt een peeper-achtig programma bedoeld, een programma dat, analoog aan de berichtregels in diverse mailprogramma's, alvast om in een hoekje kan kijken in de server.

  Zonder zoiets moet je inderdaad alles binnen halen, eventueel met uitzondering van berichten met via berichtregels geblokkeerde woorden. Die berichten worden meteen van de server verwijderd. Maar dat even terzijde, dat is bij deze vraag niet aan de orde.
 • Dus bedoeld wordt: iets dat op de server gaat gluren en je verwittigt? Tja, dan is Outlook natuurlijk niet voldoende…
 • inmiddels vond ik bij een kennis de ooit aan hem door mijzelf verstrekte versie van een oude Mailwasher pro versie mèt sleutel. Gewoon recht toe recht aan progje, een versie van circa jaar 2000. Kan ik aanbevelen. en inderdaad zoals bedoeld: "gluurt" bij de webserver en detecteert al verdachte mails zoals van banken, loterijen uit Rusland etc. Iedereen weer dank; die andere programma's bewaar ik overigens wel. Fjs.
 • ik zeur nog even door over die mailwasher. Dit vind ik fantastisch: bij de mail van vandaag meteen bijv. een melding van "possible spam" en je kunt de inhoud nog lezen ook (bij de server) (of ik even wil inloggen met mijn gegevens…) alvorens te deleten. Ik laat het wat brede venster zien in twee gedeelten onder elkaar:
  [img:0ab8a06cab]http://i49.tinypic.com/a1jpk6.jpg[/img:0ab8a06cab] en:
  [img:0ab8a06cab]http://i45.tinypic.com/2itou2o.jpg[/img:0ab8a06cab]
 • Ik gebruik mailwasher zelf ook al jaren en dezlfde versie als jij.
  Heb toendertijd gelukkig die licentie code gekocht, want die blijft altijd geldig.
  En leuke is versie werkt ook onder windows 8
 • en tsja, ik kreeg een sleutel van een half A-viertje van een kennis, en hoe die er aan kwam zou ik niet weten..

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.