Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Anders (software)

Probleem met Outlook Express 6

Anoniem
derkdejong
5 antwoorden
 • Ik heb een PC en een ASUS-F5SL laptop, beide draaien onder windows XP proffesional UK + SP3. Voorts heb ik ook op beide Internet Explorer 8 en Outlook Express 6.
  Dagelijks krijg ik gelijke e mails binnen op mijn beide computers. Op mijn laptop echter gebeurd het zeer veelvuldig dat ik de gelezen of ongelezen e mails niet normaal kan verwijderen naar de deleted box. Om deze te verwijderen moet ik dan altijd shift/delete gebruiken om ze permanent te verwijderen.
  Wie weet hier een oplossing voor?
  Bij voorbaat dank
  Hans
 • Kan het zijn, dat in de map Verwijderde items heel erg veel berichten staan?

  Edit:
  Ik heb nl. wel eens gezien dat sommigen alle verwijderde bestanden daar toch gewoon laten staan, waar dit eigenlijk bedoeld is voor een laatste "weet je zeker" om daarna definitief te wissen. Niet onmogelijk dat op zeker moment dat wat te veel wordt.
 • Hallo J. de Boer,

  Na je suggestie heb ik inderdaad 1 jaar emails (2011) uit de deleted box verwijderd maar dat heeft geen enkel resultaat opgeleverd.
  Dus heeft iemend anders nog suggesties, GRAAG
  Gr.
  Hans
 • kan ook in de andere boxen zitten.
  sla je altijd de raad om te comprimeren in de wind, wellicht…?
  ga eens extra-opties-tabblad onderhoud-knop opruimen.
  nb: zeker bij weigerachtig gedrag van oe zou ik zelf zorgen voor een veiligheidskopie van alle(!) dbx-bestanden, dus een kopie maken van de map waarin de dbx-bestanden zich bevinden (zie op dat zelfde tabblad de knop archiefmap om te weten welke map dat bij jou is)
 • Bij dat in de wind slaan van de boodschap om te comprimeren blijft het systeem daar wel elke keer weer over zeuren.
  Afgezien daarvan, een optie is om OE te sluiten, net als in bovenstaand advies een kopie maken van alle dbx-bestanden en ze vervolgens te verwijderen.
  Start daarna OE opnieuw op. De dbx-bestanden worden dan opnieuw aangemaakt en de grootstee kans is dan dat ze dan niet meer verminkt zijn, m.a.w. dat alles weer vlekkeloos werkt.
  Je hele berichtenbox is dan wel leeg, maar je kunt alle berichten, desnoods selectief, weer vanuit die kopie importeren met de functie die OE daarvoor biedt.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.