Vraag & Antwoord

Anders (software)

Verschillende problemen na updaten SP1

Anoniem
Abraham54
1 antwoord
 • Hallo,

  Ik heb op mijn laptop Packerd Bell Win7 Home Premium (standaard meegeleverd bij aanschaf laptop).

  Ik weet niet of ik hier goed zit, maar ik heb sinds kort verschillende problemen na het installeren van Beveiligingsupdate voor herdistribueerbaar pakket Microsoft Visual C++ 2010 Service Pack 1 (KB2565063)

  1. Bij het opstarten krijg ik een blauw scherm te zien met de waarschuwing (in het Engels) dat Windows fouten heeft gedecteerd en als het vaker voorkomt moet ik in de BIOS de optie: disable BIOS memory options such as caching or shadowing.
  Mijn laptop kan ik niet op de normale manier afsluiten en heb hem van de stroom afgezet en de accu eruit en weer erin gedaan. Heb nu de laptop op de "harde" manier afgesloten.

  2. Laptop weer opgestart. Krijg nu een tekst te lezen dat Windows niet op de normale manier afgesloten is en of ik de laptop weer wil opstarten met de optie opstarten met systeemherstel (aanbevolen).
  Dit dus gedaan.

  3. Windows start normaal op, maar …… de icoontjes op mijn desktop en taakbalk reageren niet. De icoontjes bij menu START reageren ook niet.
  Alleen knopje "Afsluiten" reageert. Dit dus gedaan en laptop afgesloten.
  Na een aantal minuten weer opgestart en …… alles doet het weer normaal.

  Mijn vraag is:
  Wat is of kan het probleem zijn en natuurlijk: hoe kan ik dit oplossen? Het is me vandaag al 3x gebeurt.
  Heeft het iets te maken met het installeren van Beveiligingsupdate voor herdistribueerbaar pakket Microsoft Visual C++ 2010 Service Pack 1 (KB2565063).
  Ik heb verder geen andere software of hardware geïnstalleerd.

  Bedankt alvast voor de hulp

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.