Vraag & Antwoord

Anders (software)

pictogrammen verdwenen van bureaublad

10 antwoorden
  • Waarschijnlijk doordat ik een gratis site heb aangeklikt, is er malware op mijn computer gekomen. Die is verwijderd, maar de pictogrammen zijn verdwenen van mijn bureaublad. Hoe kan ik die weer terugtoveren? Dank voor een goede tip!
  • Welke versie heb je van Windows.
  • Ja, stom van mij om dat niet te vermelden! Ik heb Windows 7. Alvast bedankt voor het reageren!!!
  • [quote:806859fb7e="jeannetteff"]Ja, stom van mij om dat niet te vermelden! Ik heb Windows 7. Alvast bedankt voor het reageren!!![/quote:806859fb7e] Welke of hoeveel pictogrammen had je dan eigenlijk ?
  • het waren er wel 30, denk ik. Ik kan toch wel bij die programma's komen, via de verkenner, of via 'start', maar handig is dat niet. Daar zijn nu eenmaal die snelkoppelingen voor... En dat waren dan die van de printer, Ashampoo, mediaspeler, inpaint, mail, paintshop pro, serif pageplus, en nog vele andere. Als ik nu een programma aanklik vis de verkenner, en vraag om 'kopiëren naar' dus naar bureaublad, blijft hij toch onzichtbaar. De verkenner laat dan wel een tweede snelkoppeling van dat programma zien, dus het is er dan wel aan toegevoegd. Alleen niet zichtbaar. Raadsel.....?
  • Het eerste waar ik aan denk, is het volgende (je vermeldt namelijk niet of je dat al gecontroleerd hebt): Klik met de [u:0f3122e16c]rechter[/u:0f3122e16c] muisknop op het bureaublad. Kies dan Beeld. Controleer of er een vinkje staat voor 'Bureaubladpictogrammen weergeven'. Staat daar geen vinkje? Klik dan op 'Bureaubladpictogrammen weergeven'.
  • Porrelaar, je bent geweldig! Of ik ben heel erg digibeet, want jouw aanwijzing was goed, ik heb de pictogrammen terug. Reuze bedankt voor deze simpele, maar doeltreffende aanwijzing. Dit is trouwens helemaal een geweldige site, ik kreeg echt meteen hulp, toen ik erom vroeg. Groetjes, Jeannette
  • Fijn dat het gelukt is en dat je tevreden bent over de geboden hulp. Kom gerust nog eens terug wanneer je weer een vraag hebt. Domme vragen bestaan niet; een mens kan niet alles weten.
  • Dank je, Porrelaar. Ik heb inderdaad nog een vraag, maar weet niet of dit weer de juiste plek is om die te stellen. Ik heb nl. een ip webcam gekocht, van chinese makelij, CoolCam. Het installeren van de software resulteert in een leeg icoontje op het bureaublad. (melding: het programma waar deze koppeling naar verwijst is leeg, het is programma is verwijderd). De installatie-video die erbij zit, speelt alleen volkomen versneld af. Nu vertelde iemand mij dat dit misschien te maken had met dat deze software voor 32 bit is, en mijn systeem is 64 bit. Ik heb tot nu toe de webcam nog niet verder kunnen installeren. Weet jij hoe ik dit op kan lossen? Alweer dank, als je erover na wilt denken voor mij! Jeannette
  • Ik ben helaas geen expert in hardware. Wel heb ik even voor je nagedacht. Heb jij deze IP-camera gekocht: [url]http://www.lightinthebox.com/nl/cam-draadloos-pan-tilt-ip-camera-mjpeg-2-weg-audio-ir-afstand-15m_p268439.html[/url]? Een Nederlandse handleiding (in pdf-vorm) van een vrijwel gelijk exemplaar vind je hier: [url]http://www.kingstar.nl/Ipcam.pdf[/url]. Misschien dat die handleiding jou verder helpt. Veel 32-bits software werkt ook op 64-bits systemen. Ik ga er even van uit dat jij Windows 7 gebruikt. Als je met de Verkenner kijkt, dan zul je zien dat je twee mappen Program Files hebt, namelijk Program Files en Program Files (x86). In die laatste map zitten 32-bits programma's.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.