Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Anders (software)

bestanden: C:\Documents and Settings\Jan\Local Settings\tmp

Lange Pier
1 antwoord
 • in de map:
  C:\Documents and Settings\Jan\Local Settings\temp
  worden elke keer als ik inlog (?? of print) bij gebruiker A de volgende bestanden aangemaakt:
  Mar5.tmp
  Mar6.tmp
  Marb.bmp
  Dio7a.tmp
  Dio7b.tmp
  Dio73.tmp
  Hpqddusr.log
  RedboxLog.txt
  (waarbij de nummering van de Mar*** en Dio*** bestanden telkens anders is. Alle ooit aangemaakte bestanden blijven staan…. zo kwam ik nu tot de ontdekking (ongeveer 1900 MAR*** en Dio*** bestanden).

  Het bestand Hpqddusr.log is afkomstig van de "printer-startup" vermoed ik (gezien de naam).

  Het bestand Redboxlog.txt is volgens mij ook iets van de printer-startup, want als ik de printer aan zet verschijnt een nieuwe versie van dit bestand + er verschijnen 2 van die Dio*** bestanden.

  Probleem>>>>>
  Bij gebruiker A verschijnen steeds meer Mar*** en Dio*** bestanden, terwijl bij gebruiker B er maar 2 Dio bestanden staan, en zelfs een Mar*** bestand weet ik daar niet zo 1-2-3 te produceren….. dus ik weet niet waar die vandaan komen, alhoewel de inhoud doet vermoeden dat het ook om de printer gaat wat de tekst REDBOX komt er in voor.
  >>>>>>hoe kan ik ervoor zorgen dat die Dio*** en Mar*** bestanden opgeruimd worden of er maar één versie blijft bestaan….bij gebruiker A

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.