Vraag & Antwoord

Anders (software)

Bankguard in G Data Internet Security 2013

5 antwoorden
  • Begin december maakte ik gebruik van het aanbod van Computer Totaal voor 1 jaar gratis G Data 2013 IS. Het programma werkt uitstekend, maar als ik in Internet Explorer 9 of Firefox 18.0 de bankguard plugin activeer dan stijgt de opstarttijd van beide browser van vrijwel onmiddellijk naar zo'n 25 seconden en dat is best wel vervelend. Inmiddels heb ik dit verschijnsel nagevraagd bij G Data Support en krijg het volgende antwoord: ============================================ Wel de G Data bank guard is een plug in die bij IE en firefox van toepassing is inderdaad, deze gaat uw browsers extra beschermen op malware en virussen die een normaal antivirussyteem niet kan detecteren. Hij beschermd u dus extra tijdens het internetten en ook bij internetbankieren. Hierdoor kan het mogelijk wat langer duren dan normaal bij het opstarten van bepaalde zaken, maar ondertussen bent u wel optimaal beveiligd. Hier zijn verder geen instellingen voor, enkel de plug in uitschakelen maar dan zijn de browsers niet meer beveiligd door de bank guard. ============================================= Zijn er gebruikers die hier ook van last van hebben of misschien zelf een oplossing hebben gevonden ?
  • de oplossing is heel simpel . gebruik de plug in niet . of koop een goed werkende virus scanner symantec nod 32 kaspersky BitDefender norton
  • dat zelfde had ik ook ik had hem ook een jaar gratis maar na een week weer geheel verwijderd maakte internet dermate traag ook na het uitschakelen van internet beveiliging dus heb gekozen voor een andere antivirus zit nu bij avira werkt snel en goed en vertraagd niet alleen wat lastig is zijn die vervelende popups.
  • Brun54 leuk dat je nog wat van je laat horen . klasse man
  • Dat schijnt tegenwoordig normaal gevonden te worden. Ik erger me daar ook vaak aan. Gebrek aan opvoeding ? Generatie verschil ? Ik weet het niet? Of is ts even met vakantie? Vr.gr.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.