Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Anders (software)

PDF afdrukken

Anoniem
f.j.stols
3 antwoorden
 • Tot op zeker moment kon ik PDF bijlagen bij e-mail gewoon afdrukken door rechts te klikken op die bijlage en dan 'afdrukken' te kiezen.

  Ergens is dat veranderd alleen kan ik niet meer herleiden hoe en wanneer.
  Als ik nu op dezelfde manier PDF wil afdrukken, wordt het PDF opgeslagen op mijn PC ( Print to File) Ik eindig dan met een onleesbaar .pm file

  Om af te drukken moet ik de PDF bijlage eerst Opslaan Als -> kiezen voor PDF bestandsvorm -> vervolgens rechtsklik op het opgeslagen bestand en kiezen voor afdrukken. Op deze manier gaat mijn printer direct aan de slag.
  Open ik echter het zojuist opgeslagen PDF bestand (Acrobat Pro opent) en kiez ik File -> Print OF klik op het print pictogrammetje, dan wordt het PDF weer opgeslagen als .pm in plaats van dat ze afdrukt.

  Wie weet raad? Dit is erg irritant!

  Dank,

  Broosha
 • De standaard instellingen van de printer goed bekeken?
 • Probleem opgelost door naast acrobat pro ook de gratis reader te installeren.

  kan wat mij betreft op slot

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.